![]() |
|
![]() |
#1351 |
Ağaç Dostu
|
Ben de öyle düşünmüştüm, yazmaya cesaret edemedim. ![]() Güler atlasımı kaybettiğimde Güler hanım yeni çelikler göndermişti. Sadece bir tanesini fitilli sulamaya almıştım. Bu tomurcuklanan fitilli sulamada. Ve bu tomurcukların sayısı artacak gibi görünüyor. Her boğumunda bu oluşumların başlangıç aşaması mevcut. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1352 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Hey maşallah ![]() (Ama mevsim sebebiyle açamazlarsa üzülmeyin olur mu, bahara neler yapmak niyetinde olduğunu şimdiden göstermiş oldu deyip geçin) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Ağaç Dostu
|
Yılbaşı çiçeğine bakarken sn Jezebel'in verdiği bir linke de bakmıştım. Sonradan çıkan reklam linklerinden izlediklerimden birini paylaşmak istiyorum. Daha önce belki yayınlanmış olabilir. https://www.youtube.com/watch?v=JS-6ZEMz7fc |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dikensiz opuntia görmüştüm bir apartmanın bahçesinde, gidip bir kaç dal otlanacağım, şubata kadar köklensinler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-05-2012
|
Sayın Güler Hanım, iyi akşamlar. Sizin bana 1,5 yıl çnce gönderdiğiniz atlas çeliklerim tuttu va bayağıy büyüdü. Fakat şimdiye kadar hiç çiçek açmadılar. Yaz kış babannemin boş evinde duruyolar. Kışın serin yazın da sıcak oluyor. Siz çiçek açtırmak için özel bir şey yapıyor musunuz? Şimdiden teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-06-2010
|
pembe atlas
15 ocak tarihli fotoğraf. Balkonda-2,-3 derece sıcaklarda rüzgarın ağzında duruyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1358 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1360 |
Ağaç Dostu
|
Dikensiz "Kaynana dilleri" geldi. Gül teyzenin bahsettiği vakte kadar köklenirlerse Aşı yapmayı deneyeceğim. Çalmak zorunda kalmadım, bu nedenle de ayrıca pek bir mutluyum. Şimdiden proje üreteyim ![]() ![]() Birine Yılbaşı, diğerlerine de Atlas aşıları ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Ağaç Dostu
|
Köklenmelerini beklemeden aşı yapabilirsiniz, aşılı hallerini bizimle de paylaşırsınız umarım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-04-2014
|
Çok çok güzel.. şansları bol olsun.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Tohumdan yetişen atlas ne kadar sürede çiçek açar? Benim çelikten büyüttüğüm Güler ablanın somon renkli atlası 3. senesinde açmaya karar verdi. Bu sefer açacak galiba çünkü onlarca tomurcuk var inşallah tomurcukları dökmez. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1366 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Bir de bazen köpekler meraktan da olsa sizin gözünüzün içine baktığınız tomurcuğu yiyor, benim başıma geldiği gibi. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
Bunlarda benim güler atlasım. geldiği ilk yıldan bu yana çiçek açan.şu anda mevsimi şartları zorlayıp,ta açmaya çalışan fedakar atlasım yirmi gündür bizim yokluğumuz da kapalı odada havasız ısıtmasız zor da olsa açmayı başarmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1369 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
Gelişme durumumuzda gayet iyi gidiyor. ikinci saksıya yedekleme yapacağım bu yıl ondan sonra paylaşıma başlarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1370 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu da Hatay güzeli kırmızı çiçekli atlasım oda üçüncü senesinde tomurcuk verdi. Güler atlasımla yan yana kıskandı galiba açmak istedi. Şimdilik bir tomurcuk ama bir kaç tanede henüz tam belli olmayan tomurcuk gibi oluşumlar var. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-03-2016
|
Merhaba araniza yeni katildim. Formun nasil kullanildigini anlayamadim iki gunduk kurcaliyorum. Ben atlas cicegini hic bilmiyordum. Ruyamda gordum. Once adini buldum bi gizemli cicegin. Simdi kendisini ariyorum. Butun arkadaslarimi seferber ettim. Pek kimselerde olmayan satilmayan bir cicek. Nereden bulabilirimki |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Forum kullanma konusunda bu başlıklar işinize yarayacaktır. agaclar.net Forum Kuralları - agaclar.net SIK SORULAN SORULAR / FORUM KULLANMA KILAVUZU - agaclar.net Ücretsiz paylaşımlar için ise aşağıdaki genel başlığı kullanıyoruz. Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas - agaclar.net Sizin için atlas paylaşım sayfasının linkini de alta ekliyorum. atlas |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-03-2016
|
Tesekkur ederimmm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 |
Ağaç Dostu
|
Balık kılçığı atlasım köklendi hatta sürgünler çıkarıyoruz. Çok zor kökleniyor sanmıştım ama diğer atlaslar gibi kolay köklendi. Sevgili Jezebel nasılız? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1376 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sümeyra47 bravo ![]() Bir de açtırırsanız, dileyin benden ne dilerseniz ![]() Hollandaya gidip çiçekçilik sektöründe çalışayım emekli olunca. Bu hollandalılar bu çiçekleri nasıl açtırıyorlar çözemedim gitti ![]() Flemenkce zormudur ki? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Moderatör
|
Kılçık atlasın çiçek açması uzun sürüyor. Selenn bana getirdiğinde 5-6 cm ya vardı ya yoktu. Boyu 1 m oldu sonra başladı çiçeği ama hızla boy attı. Sanırım 4 sene kadar sonra çiçeklendi. http://www.agaclar.net/forum/1324973-post35.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Benım kılcık atlas ıkı yılını doldurdu.. Daha beklemek gerek demekkı.. Olsun yanlız yapragı bıle cok guzel.. Bize beklemek kalıyor.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|