agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 01-11-2008, 11:10   #11
Ağaç Dostu
 
günsu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-08-2007
Şehir: Burdur
Mesajlar: 345
Benim kefirim iki gündür çok güzel oluyor, bu arada çevremden yeni bilgilerde topluyorum.

Galiba ilkbaştaki kokusunun sebebi, aldığımda mayası keskin kokulu bir sıvının içindeydi onun etkisiyle diye düşünüyorum, ****** onları içememiştim hep döktüm.

Çevremden, yoğurt gibi süt ılıkken sıcak tutarak mayalanıcağını söylediler özellikle bu şekilde yapınca daha güzel oldu.

Bildiğimiz kadarıyla bize bir zararı yok ama küçük bir parçasını yanlışlıkla yutsak bize bir zararı olurmumidemizdede çoğalırmış.


Arkadaşım bu yüzden içmekten vazgeçmiş, halbuki mide ortamıyla süt aynı değildir herhalde.

Bir bilene sormakta fayda var.

günsu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025