Konu: Kefir
View Single Post
Eski 28-10-2008, 16:20   #164
nevsune
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,917
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi günsu Mesajı Göster
Bugün plastik süzgeçle süzdüm, resmen böyle kesilmiş süt gibiydi,
Öyle olduğunda kavanozu çalkalayın, onlar tekrar homojen bir hale geliyorlar.

Kötü bir koku yoksa, mayalar sararmamışlarsa sorun yok demektir. Merak etmeyin yakında onlara alışırsınız Ekşi koku fazla süreli mayalanma halinde oluyor. Genelde normal oda sıcaklığında 24 saat iyi bir kıvam ve lezzet için yeterli.

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön