agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 02-02-2015, 00:33   #11
Ağaç Dostu.
 
pria's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-08-2009
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 6,527
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kaknus Mesajı Göster
A 101 den aldığım kefiri birkaç kez mayaladım.Yoğurt gibi koyu kıvamlı oldu.Son mayaladığımda ise katılaşmadı, süt gibi kaldı. Ben de süzdüm.Süzgeçte resimdeki parçalar kaldı.Kefir tanesi acaba bunlar mı? Eklenti 534626
Ben de bugün ilk defa 1 litre süte bir çay bardağı Yayla toz kefir mayası ile ürettiğim kefirden ilave edip karıştırdım..
Aradan 10 saat geçti..az önce baktım, çok güzel mayalanmış..

Bu deneylere devam edeceğim..Bakalım bir paket mayadan ürettiğim kefirle kaç kere mayalama yapacağım merak ediyorum..

Sizin gibi 3 kere mayalama yapsam bile bu da iyi bir sonuç olur..

pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025