agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-09-2013, 15:28   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 31-05-2007
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 330
Kefir mayalamayı yoğurt mayalama şeklinde değerlendirmeyiniz. Mayalama esnasında 1 -2 kez karıştırılması mayalamanın daha çabuk oluşmasını sağlar. Süt sağlıklı ise yani işlem basamaklarında içindeki mikroorganizmaları öldürecek derecede işlem görmemiş ise ve yoğun yapıya sahipse yoğurt gibi koyu olabilmekte bu tür mayalama genellikle mahalle aralarında satılan açık süt alıp kaynatıp yağını aldıktan sonra mayalamada daha koyu tutar.

pria ve Asilem beğendi.
dostca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025