agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-09-2013, 15:26   #11
Yeni Üye
 
Kartopu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-07-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 14
Sn. Asilem, sizin denemeniz sanki kefirle mayalanmış yoğurt elde etmeyle sonuçlanmış gibi

Sütle mayalanan kefir boza kıvamında akışkan, mayaları da plastik süzgeçte yıkanarak yeni sütü mayalamakta kullanılan karnıbahar görünümlü canlılar... Elde ettiğiniz ürün eşdeğer midir? daha mı iyidir bilemedim açıkçası. Ama yenilebilir olduğunu düşünüyorum şahsen. Yoğurt ile benzer yöntemle mayalamışsınız sonuçta. Yoğurt da bir tür maya olduğuna göre, sizinki neden yenilmesin?

yoğurttaki gibi bir gün dolapta dinlendirip yemeyi deneyebilirsiniz belki...

pria, Asilem ve yeşilkolik beğendi.
Kartopu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025