agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Beğeni Düzeni212Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-09-2013, 21:51   #11
Ağaçsever
 
Asilem's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-04-2010
Şehir: Bursa
Mesajlar: 80
Merhaba
Geçen hafta kan gruplarına göre beslenmeyi araştırırken "kefir" vurgusunun dikkatimi celbetmesi üzerine araştırmaya giriştim. Maya için aktara gidecektim fakat internette marketten alınan hazır kefirle de mayalama yapanları okuyunca, öyle deneyeyim madem ilk olarak dedim.

Markası mühim olmayan bir lt.lik kefiri birkaç gün içtik, bu akşamda son kalan 7 çorba kaşığı kadarını ise pastörize sütü biraz ısıtıp cam kavanozda birbirleriyle buluşturdum. Sardım sarmaladım mutfak dolabımda bir köşeye koydum. Yarın ilk kontrolümü yapmak istiyorum inşallah başarılı bir sonuç elde ederim..

Mine Pakkaner ve pria beğendi.
Asilem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025