![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-07-2010
Şehir: izmir
Mesajlar: 6
|
Buz badem,Hindistancevizi (taze), kayısı çekirdeği ile de denedim çok lezzetli birer şerbet elde ettim hepsinin farklı ve çok raihalı lezzetleri var... Gazlı içecekler yerine bunları içecek listesine almalıyız bence ne dersiniz? Bu şerbetlerin sütlerini fazla sulandırmadan yoğun halde iken pasta-kek aroması olarak kullanabiliriz.. (pişirilme sonrasında kek soğuduktan sonra üzerine damla damla emdirilmeli)... Saygılar,esen kalın. Düzenleyen darkstar1970 : 14-07-2010 saat 00:53 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2010
Şehir: kırşehir
Mesajlar: 393
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-07-2010
Şehir: izmir
Mesajlar: 6
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| detox, içecek, kavun, serinletici |
|
|