31-08-2010, 12:05
|
#7
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2010
Şehir: kırşehir
Mesajlar: 391
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi darkstar1970
Buz badem,Hindistancevizi (taze), kayısı çekirdeği ile de denedim çok lezzetli birer şerbet elde ettim hepsinin farklı ve çok raihalı lezzetleri var...
Gazlı içecekler yerine bunları içecek listesine almalıyız bence ne dersiniz? Bu şerbetlerin sütlerini fazla sulandırmadan yoğun halde iken pasta-kek aroması olarak kullanabiliriz.. (pişirilme sonrasında kek soğuduktan sonra üzerine damla damla emdirilmeli)...
Saygılar,esen kalın.
|
yalnız kaysı çekirdeğine dikkat fazla miktarda siyanür içerir
|
|
|