![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-09-2006
Şehir: Adana
Mesajlar: 407
|
Alıntı:
Diğer tarafta hazırlanan şıra (limon, şeker ve su kaynatılmış.) içine, süzülen kabakları atıp birlikte bir süre daha kaynatılıyor. Bu kadar... Aynı işlem Elma tatlısı için de kullanılıyor.(Elma içine karanfil atmayı unutmayın.) Afiyet olsun... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2006
Şehir: Hatay
Mesajlar: 342
|
Evet aynı tarifi bizim burada (Hatay) biraz farklı yapıyorlar. Tek farkı kireçten sonra şerbet içine koymadan önce kızartıyorlar. Eh kaloriyi artırır tabi. Eeee söz konusu Hatay olunca ağır şeyler yeniyor elbet. Bir de yerken üzerine susamdan yapılmış tahin döküyorlar. Amanın ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|