![]() |
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2008
|
![]() Yolumuza devam ettik... ![]() Spinci Murat: Abi sizin burada kurt çakal var mı keçileri yiyorlar mı? İhtiyar: Var tabi yiyorlar arada... Spinci Murat: Peki bunlar size saldırmıyor mu? Keçileri yiyen sizi der yer burada? İhtiyar: Yok ya yiyemez, bize bir şey yapamaz. “Tamam” dedi ihtiyar, “beni şurada indirin.” Arabayı sağa çektim ihtiyar “sağ olun” dedi. Önce ben, “sen de sağ ol dayı” derken... Spinci Murat: Sende sağ ol dikkat et kurda kuşa çakala yedirme kendini buralarda. İhtiyar gülümsedi ve: İki ayaklı kurtlara kaptırmazsak kendimizi berikiler bir şey yapamaz.. dedi. Spinci Murat: Anladım “Adam kurt” yani; “dört ayaklılardan değil, iki ayaklılardan korkun” diyorsun! İhtiyar: Tabi ya onlar; alacak bir şey bulamazsa insanın canını alır! ![]() Daha sonra Yörüklerin tek tük duman tüten çadırlarına yakın geçtik... ![]() Evet, böyle demiş Mustafa Kemal ATATÜRK. Hızla Dağa doğru yolumuza devam ediyoruz. İlk defa bu kadar yükseklere gündüz gözüyle çıkıyorum desem yalan olmaz sanırım. Doğanın o muhteşem güzelliği karşısında şaşkınlık içindeyim. Hakikatten Allahın yarattığı bu güzellikleri görmek, yaşamak ve korumak gerektiğine inanıyorum. Düzenleyen Talip Girgin : 28-07-2011 saat 03:20 |
|
|
|
|
|