![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Hhatice Epiphyte: Epifit bitkiler bölümü yüzeysel bilgilerle bildiğim bir konu..! Sayın Hydrosuccess Epifit bitkiler hakkında bilinçli ve çok bilgili, aktif olan sayfalarından konu hakında yeterli bilgi bulabilirsiniz..! Bende fazla derinlere girmeden, bu bitkiler hakkında bilgi ve fotoğraflarla sera gezimizi tamamlamak istiyorum. ![]() Tillandsia |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sayın iris41 merhaba Haliç'te yeşil kalabilen nadir yerlerden birisidir İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Alfred Heilbronn Botanik Bahçesi, temizlendikten sonrada mavi sularına kavuşan Haliç nazire yapar gibi botanik bahçeye masmavi göz kırpıyor. Biz ekip olarak bahçedeyiz, Aralık sonuna kadar. Gelirseniz hafta sonuda olur, haber edin beraber gezelim bahçeyi..! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sayın ayse_afyonlu merhaba Alıntı: ayse_afyonlu İstanbulda olsaydım orada gönüllü olarak çalışmalarınıza yardımcı olmak isterdim ama ne yazıkki.....(bişeyler bildiğimden değil, bitkileri sevdiğimden isterdim) Kaya bahçelerinin düzenleme işlerini bitirmek üzereyiz, bitki dikimine ve peyzajına pazartesi başlıyoruz. Botanik bahçeye bugün, Fen fakültesi eski mezunlarından bir hanımefendi geldi, çalışmalarımızı gördü, kolay gelsin temennisinden sonra tanıştık..! Sohbetimizden sonra, botanik bahçeye katkım olsun diye gönüllü çalışmak istiyorum dedi, ne iş verirseniz yaparım kapris yapmadan, inanılmaz istekli, yardım etme çabasında; Erdal Üzen hocamızla tanıştırdım, hocamızda konuya duyarlılığından dolayı çok memnun oldu.. Çarşamba yarım gün, pazar tam gün çalışma izni çıktı, nasip olursa bereber çalışacağız. Sizinde, yakınlarda olsanız seve seve yardım edeceğinizi biliyorum..! Teşekkür ederim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Bugün botanik bahçede inanılmaz bir hareketlilik vardı. Bahçeye gelen misafirlerin heyecanı beni de sardı, takıldım peşlerine ve sizler için fotoğrafladım..! ![]() Bahçede sorumlu stajyer arkadaşlarımız, bahçeyi ve bitkileri tanıtıyor. ![]() Bahçede sorumlu stajyer arkadaşlarımız, bahçeyi ve bitkileri tanıtıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Bugün botanik bahçede inanılmaz bir hareketlilik vardı. Bahçeye gelen misafirlerin heyecanı beni de sardı, takıldım peşlerine ve sizler için fotoğrafladım..! ![]() Bahçede sorumlu stajyer arkadaşlarımız, botanik serada Etobur (Böcekçil) bitkileri tanıtıyor. ![]() Bahçede sorumlu stajyer arkadaşlarımız, botanik serada Etobur (Böcekçil) bitkileri tanıtıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|