agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Fidan ve Fide, Bitki Üretim (Tohum Çimlenme/Çelik/Aşı)
(https)

Beğeni Düzeni715Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-01-2013, 20:31   #1
Ağaçsever

Ali Asım's Avatar

Giriş Tarihi: 08-06-2008
Arkadaşlar bugün ortancaların budamasını yaptım ve hepsini çelik yaptım ilk defa yaptığım için fazla bir bilgi saybi deyilim sıtrafor kasalar kullanıp içlerin de torf,perlit ve kum karışımı yaptım çeliklerin boyları 10-15 cm arası çelikleri hazırladık dan sonra köklendirme ilacı olarak köklendirme hormonu,torusei tonik ve sıvı deniz yosunu karışımı yaparak 30 dk ilacın içerisin de beklettim ve kasalara sıraladım cam sera içerisin de ve ikinci bir sera oluşturdum akşamları soba yanmadıgı için böyle yaptım bu konu hakkın da bana iyi ve kötü bilgilerinizi sunarsanız çok sevinirim..

Çelikler tuttuğunu varsayarsak mavi,pembe,beyaz,kırmızı çiçek açması için ne yapmam gerekiyor bilginizi sunarsanız çok sevinirim saygılar.

Eklenen Resimler

Düzenleyen Ali Asım : 12-01-2013 saat 09:17
Ali Asım Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-01-2013, 15:28   #2
Ağaç Dostu

Enver's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ali Asım Mesajı Göster
Arkadaşlar bugün ortancaların budamasını yaptım ve hepsini çelik yaptım ilk defa yaptığım için fazla bir bilgi saybi deyilim sıtrafor kasalar kullanıp içlerin de torf,perlit ve kum karışımı yaptım çeliklerin boyları 10-15 cm arası çelikleri hazırladık dan sonra köklendirme ilacı olarak köklendirme hormonu,torusei tonik ve sıvı deniz yosunu karışımı yaparak 30 dk ilacın içerisin de beklettim ve kasalara sıraladım cam sera içerisin de ve ikinci bir sera oluşturdum akşamları soba yanmadıgı için böyle yaptım bu konu hakkın da bana iyi ve kötü bilgilerinizi sunarsanız çok sevinirim..

Çelikler tuttuğunu varsayarsak mavi,pembe,beyaz,kırmızı çiçek açması için ne yapmam gerekiyor bilginizi sunarsanız çok sevinirim saygılar.
Sayın Ali Asım
Bu mevsimde ortanca çeliği alsak köklendirebilirmiyiz?

Enver Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
çelik, kök, yaprak

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025