![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Arkadaşlar bakıyorum herkes domates fidesi yetiştirmeye uğraşıyor. Ben gördüğüm-uğradığım bir seradan koparıp atılması gereken yan dallardan birkaç tane alıyorum. Bir haftada köklenip çiçek açıyorlar. Neden bu kadar çaba? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohumdan üretimin (bu konunun) ilk sayfalarını okursanız neden tohumdan üretmeyi seçtiğimizi anlayabilirsiniz. Birde benim için daha çok ilgi ve bilgi sahibi olmamı ve sağladığı için tercih ediyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Sebzelerde kaliteyi yakalamak, aynı tür çeşit eldesi için tohum gerekirken ağaçlar için durum neden böyle? Özellikle narenciye türlerinde tohumdan aynı çeşit, aynı özellikler mümkün mü? Bekliyorum |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu başlıkta tohumdan birşeyler üretmek isteyen meraklılara temel bilgiler vermeye çalışıyorum. Yazdıklarınız tohumdan üretme bilgisini geliştirme konusunda bir katkı sağlamıyor. Bu başlığı takip edenlerin dikkatini dağıtmaktansa düşüncelerinizi uygun bir başlık açarak orada dile getirmenizi öneriyorum. Selamlar |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| casuarina cunninghamiana, cotyledon, çam, çimlendirme, fıstık, ficus macrophylla, kestane, kotiledon, köklendirme, moreton bay fig, river sheoak, sera, şaşırtma, tohum, tohum ekme |
|
|