![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
varmı acaba ben kadar çatlak başka biri daha? saate bak birde bana bak şebboy, çilek, petunya, karanfil ekmekle meşgulüm inşallah eşim uyanmaz zaten içten içe sıyırdığmı düşünüyor hissediyorum üstüne birde bu sahneyi görmesin![]() Düzenleyen hira : 13-04-2013 saat 02:30 Neden: ek |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eşiniz İstanbul Toplantısında yanınızdaydı değil mi? O topluluğu gördükten sonra zaten hükmü vermiştir. Tohumlarınız hepsinin çimlenmesi, saksılarıi bahçeleri doldurması, çiçeklerinin mest etmesi dileğiyle... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-10-2012
|
Benim de tohumlarım toprakla buluştu teşekkürler tüm bilgiler için
Alıntı:
)Geçen hafta sonu ben de viyollere tohumlarımı yerleştirdim hergün bakmayı bırakın hemen iki saatte bir sanki bir değişiklik olacakmış gibi tepelerindeyim ) gece yarılarına dek uğraştım beklemedeyim )Acemi bahçıvandan sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hiç telaş etme. Bırak çimlenen neyse kendi haline. Onlar işlerini halleder. Tabiatta başlarında bekleyen ebe mi var? ![]() Düzenleyen Zeki Yağlı : 18-04-2013 saat 20:51 |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| casuarina cunninghamiana, cotyledon, çam, çimlendirme, fıstık, ficus macrophylla, kestane, kotiledon, köklendirme, moreton bay fig, river sheoak, sera, şaşırtma, tohum, tohum ekme |
|
|