agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Fidan ve Fide, Bitki Üretim (Tohum Çimlenme/Çelik/Aşı)
(https)

Beğeni Düzeni122Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-11-2008, 19:31   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 17-06-2008
Galeri: 3
Wink iri hünnap

Aşılı diye bilinen iri hünnaplar çok lezzetli bende iki ağaç var o ağaçlardan çelik alıp çoğalttım.12 adet fidanım oldu.Ben iri hünnap müptelasıyım çok lezzetli ve mükemmel bir aroması var ne kadar yesemde doyamıyorum.Forumda iri hünnabın lezzetsiz olduğunu yazanları okuyorum ve çok şaşırıyorum.Bendeki iri hünnapların tadına bakan hemen fidanını soruyor.Nesini beğenmiyorsunuz iri hünnabın anlamıyorum.......??????

sercan1969 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-11-2008, 21:12   #2
Ağaç Dostu

enginnaz's Avatar

Giriş Tarihi: 28-06-2008
sayın sercan1969,

fidan konusunda sizden yardım alabilirmiyiz?en azından çelik yollama imkanınız varsa bizde sizin gibi çoğaltıp aşılı hünnap yeriz.ben aşılı hünnap yemedim.siz çok güzel diyorsunuz.aşısız olandan bulabiliyoruz.aşılı çelik bulmak zor oluyor.çelik veya fidan yollayabilirmisiniz?saygılar..

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sercan1969 Mesajı Göster
Aşılı diye bilinen iri hünnaplar çok lezzetli bende iki ağaç var o ağaçlardan çelik alıp çoğalttım.12 adet fidanım oldu.Ben iri hünnap müptelasıyım çok lezzetli ve mükemmel bir aroması var ne kadar yesemde doyamıyorum.Forumda iri hünnabın lezzetsiz olduğunu yazanları okuyorum ve çok şaşırıyorum.Bendeki iri hünnapların tadına bakan hemen fidanını soruyor.Nesini beğenmiyorsunuz iri hünnabın anlamıyorum.......??????

enginnaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-11-2008, 08:30   #3
Ağaç Dostu

Hünnap çeliği

Kasım sonu çelik almak için uygun bir zaman değil...Mart başı olabilir.Yalnız iri hünnabın kolay bulunmamasının bir nedeni üretimde karşılaşılan sorunlar.Şöyle örnek vereyim Perlite batırdığım 110 hünnap çeliğinden 13 tanesi köklendi.....

mrduran beğendi.
Eski 23-11-2008, 10:31   #4
Ağaç Dostu

enginnaz's Avatar

hünnap fidesi hk.

tamam mart başı yollama imkanınız olurmu?birde biz denesek sizin için uygunmu acaba?saygılar..

Alıntı:
Kasım sonu çelik almak için uygun bir zaman değil...Mart başı olabilir.Yalnız iri hünnabın kolay bulunmamasının bir nedeni üretimde karşılaşılan sorunlar.Şöyle örnek vereyim Perlite batırdığım 110 hünnap çeliğinden 13 tanesi köklendi.....

Eski 02-12-2008, 15:43   #5
Ağaç Dostu

Hünnap üretimi

Elimdeki anaç sayısı sadece iki adet olduğu için verin de birazda biz deneyelim diyecek kadar çelik alamıyorum malesef...Yanılmıyorsam 110 civarında çelikten 13 adet köklü bitki elde edebildiğimi söylemiştim....

Eski 02-12-2008, 18:17   #6
Ağaç Dostu

enginnaz's Avatar

hünnap fidanı hk.

tamam sercan1969 ben başka yolları denemem gerekiyor heralde.
aşılı fide alsam bende sizin gibi çelikten çoğaltabilirmiyim?teşekkürler..

Alıntı:
Elimdeki anaç sayısı sadece iki adet olduğu için verin de birazda biz deneyelim diyecek kadar çelik alamıyorum malesef...Yanılmıyorsam 110 civarında çelikten 13 adet köklü bitki elde edebildiğimi söylemiştim....

mrduran beğendi.
Eski 03-12-2008, 18:27   #7
Ağaç Dostu

Talking Hünnap çeliğinden üretim....

İlkbahar ayında aldığınız çelikleri perlite batırın.Ancak hormon kullanmanızı tavsiye ederim....

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025