![]() |
Alıntı:
Bahri bey, bu soğuklara dayanıklı, çalı formunda olan tür mü? |
Alıntı:
|
Eskişehir'e gidince sevgili bari'ye uğramak gerek :D
|
Benide unutmayın dudicim:)))
|
Alıntı:
Meyvelinin tam adını yazarmısınız. Fazla ise ve size zahmet olmassa severek alırım. Çok teşekürler.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Fuchsia boliviana fuchsia magellanica |
Tebrik ediyorum sayın bari çok güzel emeğinize sağlık inşaallah tam açmış halinide görürüz
soğuğa dayanıklı cinsi resimlerseniz sevinirim |
1 Eklenti(ler)
Hakketen ağaç oluyormuş. Meyvesini ilk kez duydum.
Karadenizdeki arkadaşlar şöyle bir görüntüyü sizde başarabilirsiniz bence.. Eklenti 290102 |
Güneş Temmuz Ağustosta bizi de mahvediyor. Artı nem çok fazla.
Küpe saksıları elimde gölge arıyorum, bazen komşulara taşıyorum. Ama yaylalarda çok güzel olur. |
Alıntı:
Bu sene ben bahçeye dört tane diktim, içlerinden ikisini yerde bırakıp denemek istiyorum. Bizimkiler de ağaç olurlar mı acep? |
Alıntı:
|
20 yıl önce adapazarı hendek te bir köyde görmüştüm beyaz katmerli küpelilerdi nerdeyse yumurta büyüklükte çiçekleri vardı yaz kış dışarda duruyormuş. 20 litrelik yağ tenekelerine dikmişlerdi kışı nasıl geçirdi bilmiyorum ben yazın görmüştüm sanırım teneke küflendikçe demir vitamini alıyor bu yüzden soğuğa karşı dirençli oluyor.Burda bir üye küpelerin saksı toprağına demir tozu karıştırdığını okumuştum bende bu sene küpelerimi 5 litrelik yag tenekelerini ikiye bölüp dikeceğim birde çivi küflendirip sulayacağım tenekelerin küflenmesi zaman alacak çünkü ..:)
|
Alıntı:
Bu tür magellanica işte. İmkan verilirse ağaç oluyor. -15 e dayanıklı. |
Demir tozu dökmene gerek yok pembegül ben bahçeme yarım varil,i kestirdim içini suyla doldurdum içinede bir kilo demir tozu döktüm
bahçe çiçeklerimin hepsine bu sudan veriyorum çokta güzel gelişiyorlar |
1 Eklenti(ler)
Yeni aldığım bodur küpe çiçeği.Geçen yıl da alıp kamelyaya asmıştım, güneşten sanırım kurudu.Çok da suladığımı düşünüyorum.
Bu yıl daha dikkatliyim. |
1 Eklenti(ler)
Komşum koçtaştan tijli büyük küpe çiçekleri almıştı. Su ya da perlitte çok kolay köklendiğini bildiğim için almak yerine çelik aldım. Su içinde 2 hafta da köklendiler.
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Gelişmeleri çok iyi görünüyor maşallah.İnşallah çiçeklerini de görürsünüz tabi sayenizde bizde:)
|
Sayın bari o gördüğüm çiçek küpeli ve eskişehirde bahcede yaşıyor öylemi inanılacak gibi değil
|
Alıntı:
Bahçede değildi. Ama ben hazır olduğunu düşünüyorum, bahçeye dikeceğim. Kışı geçirebileceğini düşünüyorum.. |
Sanırım sayın dudi,den önce ben ziyaret edeceğim
eğerki yaşarsa seneye bir dalda bize düşer herhale |
2471 numaralı mesajda çiçeğimin resmi var. İşte o çiçekciğim de yeşil küçücük böcekler var. Biz basra diyoruz buralarda güllerde falan olur sıkça. Ben bunlardan nasıl kurtulacağım arkadaşlar yardım eder misiniz lütfen? Arap sabunu, zeytin yağı, sarımsak karışımını püskürtsem işe yarar mı? çiçekleri daha üstünde çok üzülürüm bir şey olursa :(
|
1 Eklenti(ler)
Güzel açtılar.
|
1 Eklenti(ler)
Uzaktan.
|
1 Eklenti(ler)
İçi mor dışı beyaz.
|
1 Eklenti(ler)
Daha 2 çiçeğini gösterdi.
|
3 Eklenti(ler)
Geçen yıl küçücük çelik halinde hediye aldığım küpe şu an bol tomurcuklu. Ama henüz çiçeklerini açmadığı için fotoğraflarını açtığında yükleyeceğim.Çiçekleri de bana süpriz olacak.
Geçenlerde içinde 3 farklı küpe olan bir saksı küpe aldım. Katmerli mor, pembe ve beyaz. Eşimin muayenehanesinin bahçesine astım, mor ve pembe açmış, çok güzeller. Eklenti 295245 Eklenti 295244 |
1 Eklenti(ler)
Hepsi çok güzeller. Bendeki fuşya ama daha açmadı büyük bir sabırla bekliyorum açmasını içi ne renk çıkacak diye...
|
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025