![]() |
Adalet Hanım'cığım, bahçede bırakmaya cesaret edemedim. İyi ki bırakmamışım, bu sene her zamankinden daha soğuk geçirdik kışı. Solanumlar sizlere ömür.:(
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Merhaba arkadaşlar bunlarda benim bebeklerim yeni aldım biri pembe biri kırmızı birisi ne renk bilmiyorum banada sürpriz olacak...:D;)
|
3 Eklenti(ler)
Minicik çiçekli, bol bol açmakta.
|
1 Eklenti(ler)
Çiçekleri görmeye az kaldı.
|
Arkadaslar,Kupe cicegi ile ilgili bir sorum var..
Hibrid olan Kupe ciceklerin cogalmasi yine normal Kupe cicegi gibimidir acaba? |
Öyle olması lazım sarigoz, bu sene Zengarden den aldığım fideciklerin uzayan dallarını form vermek için kesip minik saksılara dikmiştim, hepsi de tutmuş görünüyor şimdilik.
|
Adalet hanim,bende o sitede Kupe ciceklerini gordum Hibrid diye gorunce,biraz dusundum sayilir...Hic Hibrid yetistirmedim simdiye dek Onun icin sorma geregi duydum.
Insallah ektikleriniz tutmustur.. |
Bende almıştım o siteden ama benimkinin tepesi kurumuş olarak gelmişti, tamamen kurudu gitti. Annem ve halam içinde almıştım (hepimiz birer adet almıştık) anneminkide kurudu, birtek halamınki birazcık iyi gibi, oda büyüsemmi büyümesemmi diye düşünüyor:). Mail atmıştım benimkini kuru göndermişsiniz diye, bana başka göndericeklerini söylemişlerdi ama bir daha ses çıkmadı.
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Küpe çiçeğimi yeni aldım üzerinde bir sürü tomurcuk var açmaya hazır ama yavaş yavaş mı açacak acaba... saksısını üzerinde çiçeği varken ,şu anda yani, değiştirebilir miyim? aslında değiştirmeli miyim ondan da emin değilim fotoğrafları ekliyorum. Bana bir fikir verebilir misiniz?
|
Bence saksınını değiştirmeyin halinden memnun görünüyor hem çiçekli iken rahatsız etmeyin yinede siz bilirsiniz..
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Oh oh ellerinize sağlık ne kadar muhteşemler.. Benim küpe çiçeğim de kış mevsimini atlattı çiçek açmaya başladı resimler telefonda hemen paylaşacağım:-)
|
Haydi açsın artık şu kırmızı küpeli. Çok merak ediyorum.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Bugün bir küpe çiçeği fidesi aldım 6 adet küpem oldu bir tanesi tomurcuklu ne renk açacak merakla bekliyorum yakın zamanda resim ekleyeceğim arkadaşlar..:)
|
5 Eklenti(ler)
Ustaların sözünü dinleyerek küpelileri bahçeye aktardım, oldukça iyi bir gelişim gösterdiler. Sürekli gölgedeler...
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bu ikisinden kimde var, bir çelik verebilirse çok mutlu olacağım...Ya da nerde satıldını bilen...Mavi diye aldığım tohumlar hep mor çıktı..
Zengarden da kalmamış.. (Bunların adını Akdeniz ve Carmen koydum ) Eklenti 289676 Eklenti 289677 |
Blue Sarah ben de var. Jezebelin açtığı ortak siparişten almıştım.
Sabredersen köklendirip gönderirim. |
2 Eklenti(ler)
Fotoğraflar. Çiçekler pek albenili değil, ama bir salkımda 14-15 çiçek açınca güzel durabilir.
|
1 Eklenti(ler)
Birileri abartmış:eek:.. Bu resmi nette buldum..
|
Çok hoş duruyor sayın Bari güle güle büyütün:)
|
1 Eklenti(ler)
Benim yavrucak.. Tüm kış iş yerindeydi. Önce öldü sandık, budadık, sonra yeşerdi, dallandı hatta şimdi dalını taşıyamıyor. :rolleyes:
Son resimlerini bu hafta çekeceğim. Bu geçen haftaki tomurcukları... |
Alıntı:
|
Evet öyle görünüyor..:)). Bir mesaj atayım bakalım. Yanlış bilmiyorsam satış ta yapıyor..Çok teşekürler...
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025