![]() |
iyi akşamlar evet bende çok beğendim fakat kalmamişti bunlari nerde bulabileceğimize dair bilginiz olursa benide haberdar ederseniz memnun olurum tşkr
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Bunlarda benim küpeler,sitemizdeki Alacakaranlık arkadaşımızdan almıştım,renkleri süpriz olacak bende merakla bekliyorum.2 tane çiçek tomurcuğu var,bakalım ne renk:)
|
Çok güzel cannanmış ellerine sağlık.
|
Yapraklarının görünümü bence kırmızı küpeli bunlar. Gülü güle büyütün.
|
Alıntı:
küpe çiçeğiniz çok sağlıklı görünüyor maşallah :),rengini merakla bekliyor olacağım;) |
küpeli
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar benim küpeler birtürlü açmıyor.
|
Alıntı:
Birini Silivri diğerinide Ağaç aş. den almıştım. |
2 Eklenti(ler)
Abla kardeş....
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Jineop'un arap küpesine de benziyor..
Kırmızı ince uzun çiçekleri var.. (çok beğendim de unutmak imkansız) ;) |
Evet benziyor. 50 kuruş Sevgili Selis. ;)
Kaktüs almaya gitmiştim anneme. Sepete bunu da ekledim hemen... |
Çok güzelmiş.. Tomurcuklu da. Hem de bedava ;)
Buralarda da görsem keşke.. Sizin yolladığınız çeliğin ucu kurumuştu tutmayacak sandım ama yanlardan patlamış.. ;) |
Alıntı:
Mevsimlik çiçek kasalarının birinin içinde rastladım. Benim verdiğim de çok zarif bir küpeli. Dışı beyaz, içi pembe, yalın katlı ama çok hoş görünüyor. Kayınvalideme de bir dal ekmiştim, onunki tomurcuk dolu, benim ki daha açmadı ne hikmetse. :p |
Sevgili sakdag, benim iki çelik de tuttu.:p İkisi aynı renk mi? Sevgiler...
|
Alıntı:
Aynı renk Sdurul Abla. Bol bol çiçeklensin inşallah. ;) Geçen rüzgardan bir dalı çok eğiliyordu, kırıldı kırılacak. Hadi şunu daha kuytu bir yere alayım, yazık olacak dala dedim. Yerine yerleştirirken o dalı ben kırdım ya hala inanamıyorum bu duruma. Olacakla öleceğin önüne geçilmez diye bir söz vardır ya; beni felsefi düşüncelere aldı götürdü bu çiçek...;):p |
O dal kırılmasaydı bizim o renk küpelimiz olmayacak mıydı yani? ;)
Çok felsefik olmayacak ama, her işte bir hayır vardır :p :p |
O dal; o dal değil Selis hanım, geçen ki yağmurda oldu olanlar... ;)
|
benim küpe çiçeğim 6 yıldır benimle kışları seraya koyuyorum yazları bahçemin süsü oluyor bu sabahki son durumu işte:
http://b1205.hizliresim.com/x/y/758jc.jpg http://b1205.hizliresim.com/x/y/758jg.jpg |
2 Eklenti(ler)
İngiliz'im ilk çiçieğini açtı.
Eklenti 302343 Eklenti 302344 Bunlarda inşallah güzel çiçeklerini açar. Eklenti 294725 Eklenti 294726 Eklenti 294727 Eklenti 294728 |
2 Eklenti(ler)
Bu güzeller sevgili Hülya'nın bende duran emanetleri:)
|
Füsun Hanım, hani emanetçilerin duvarında bir tabela vardır ya.. '' 10 Gün içinde alınmayan eşyalardan sorumlu değiliz'' :p :p
Küpeler pek güzelmiş.. ;) |
1 Eklenti(ler)
Fuardan aldım.
Satan küpeci babaanneden kalma bir küpe olduğunu ve kendilerinin ürettğini söyledi. Bu da İzmire dayandığı anlamına gelir. Bahçenin en gölge yerine diktim ve gözlemliyorum.:p Eklenti 303242 . |
yeşil bit
3 Eklenti(ler)
Ya arkadaşlar, çiçeğimde yeşil bit var kurtulamıyorum:(
Balkonda duruyor 2. katta, bahçede de güller var bir sürü. Onlardan geldi herhalde. Çiçeklerin, yaprakların şekli bozuldu. Fotoğraf ekliyorum yardımcı olun lütfen çok üzülüyorum:( |
4 Eklenti(ler)
benimde 3 tane küpe çiçeğim var çiçeği açan küpemin bir yaprağinda beyaz leke var kireç gibi öteki küpemde kahverengi benekler bir tane yağraği sararmiş
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025