![]() |
|
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2007
|
Penelope, Gardenyam dün akşam geldi. Çook teşekkürler. Gerçekten hakkını helal et . Çok uğraşmışsın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-03-2007
|
Sevgili Penelophe , Gardenyamı aldım , çok teşekkürler . Ne kadar özenle emek harcamışsınız öyle valla sabrınıza hayran kaldım . Gardenyam hiç bozulmamış , taptaze duruyor . E o kadar emeğe bozulsa ayıp ederdi doğrusu , elinize sağlık . Düzenleyen ceviz ağacı : 12-06-2007 saat 12:53 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sözleşme konusunu bende biliyorum, aslında bende size daha uygun gönderebilecektim ama haftaiçi gönderirsem ancak, sözleşme imzalanabiliyormuş ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
|
Bugün sabah saat 6 civarı sonunda eve gidebildim ve ilk işim gardenyamı aramak oldu tabii ki ![]() O nasıl bir pakettir, nasıl bir uğraştır, hayran kaldım. Bir tane de değil ki, tam 9 tanesi için tek tek poşetlerini dik, şişelere yerleştir, bantla.. Bu tam olarak gerçek bir çiçekseverin işi ![]() ![]() Tekrar teşekkürler Penelophe ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
|
Gilancığım güle güle büyüt ![]() Eğer bol güneş alırsa bu yıl açar gibi geliyor bana. Ben aynı boyda goncalı fideyi aldım 2 ay önce dördüncü çiçeğininde bugün açtı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
|
Elfogi ve Sonreis; Bugün büyük kavgalar sonucunda aras kargo ile çiçekleriniz sonunda yolda ![]() Benim paketlerimi beğenmediler aras kargo görevlileri, çiçek taşımadıklarını söylediler ve tartıştık en sonunda başka şirketle gönderin dediler, 2 saat Yozgat/Yerköy'de başka kargo şirketinin olmadığını yani onlara mecbur olduğumu, zaten mecbur olmasam orada zaman kaybetmeyip başka bir şirketle göndereceğimi anlattım ve sonunda ikna ettim ![]() Perşembe günü size ulaşması lazım arkadaşlar, lütfen haberdar edin. Sonreis senin ortancada yolda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Günaydın Penolophe. Çok teşekkürler penolophe,bu aras kargodan oldum olası haz etmem ,malesef ilçedeki tek kargo olması nedeniyle mcburiyetten katlanıyoruz,zahmetlerin için tekrar tekrar teşekkürler hakkını hela et,bu kadar ugraşla gelen çiçekleri bahçemin en güzel yerine dikecegim...iyi günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
|
Kargo şirketleri içini görünce kabul etmiyor ,sizde benim gibi bakkaldan çukulata kutusu **** küçük koli bulup sarın sarmalayın.Sordukları zaman içinde sadece kırılacak önemli evrak var deyin.Gerçi ben çoğunlukla MNG kargo ile yolluyorum , onlar alıştı bana "gene çiçek mi taşıyacağız ?" diyorlar. Bende başta çok kavga ettim onlarla ama alıştılar herhalde hemen kırılacak etiketini ben söylemeden yapıştırıyorlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet haklısın,******* Yozgat'ın iklimine dayanamaz saksıya dikmeyi düşünüyorum yazın terasda durur,kışında içeri alırım... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Penelope... Kargodan aldım gönderdiklerinizi paketleme müteşem,burası cok sıçak biraz serinlesin akşam üzeri yerlerine dikecegim,zahmetlerin için koçaman teşekkürler..iyi günler dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
Tavsiyen için teşekkürler ben en iyisi yarın dikeyim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-05-2007
|
merhaba arkadaşlar; bugüne kadar sizlerden öğrendiğim herşeyi gardenyalarımda uyguladım fakat olumlu bir sonuç alamadım.Sadece yaprak sararması ve dökülmesi durdu ama o canım tomurcuklar teker teker dökülüyo. Dökülmeleri durdurmam için ne yapmam gerekir ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-05-2007
|
merhaba arkadasım çiçeğini nasıl bu hale getirdin tebrik ederim...Birgün benim gardenyalarımda çiçek açıcak mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2007
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
|
İşte benim gardenyamın fotoğrafları. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
Evet fidanlıktan aldığımızdan bahsediyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
Gardenya, ful ve ortancadan başka asitli toprağı sevdiği için limon tuzlu su ile sulanan çiçek hangisiydi arkadaşlar? Bir türlü hatırlamayamdım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|