05-06-2007, 11:43 | #122 |
Ağaç Dostu
|
Benim gardenyam sonunda balkona taşındı yere koydum,içerde tomurcuklar dökülüp duruyordu.Şimdi dökülme durdu tomurcukta gelişme var.Umarım bu kez açacak ,gerçi yeri değişince yaprakları sararıp dökülmeye başladı. Düzenleyen BenBen1967 : 06-06-2007 saat 17:08 |
06-06-2007, 16:51 | #123 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tohum mu, tomurcuk mu anlayamadım? |
|
06-06-2007, 22:35 | #125 |
Ağaç Dostu
|
Selamlar Arkadaşlar; Size gardenyalarınız göstermek istedim, belki adreslerinizi göndermenizi çabuklaştırır 1-Sonreis66 2-BENBEN1967 3-Elfogi 4-Papatyam 5-Lerdemir 6-Kuyucu 7-Dilek Erbil 8-ceviz ağacı 9-İlknur aşık (Yerinde aldı ) 10-Cankurtulus lk 10 böyleydi, adreslerini göndermeyenler, mesaj başına |
06-06-2007, 23:44 | #126 |
Ağaç Dostu
|
gilan'ın mesajını gördükten sonra, ben hakkımdan feragat ediyorum; ve hakkımı, Penelophe'ye gelen talep sırasına göre sıradaki ilk arkadaşa can-ı gönülden devrediyorum... Not: Penelophe, bu yaptığına tahrik derler; bir de yakından parlak yaprakları çekip iyice ağız sulandırmışsın... Sevgili gilan ve diğer arkadaşlar için: Benim evimde zorlu bir ithal gardenyam var zaten -geçmiş mesajlarda okumuş olabilirsiniz-; daha az zahmetli olur ümidi ile sevgili Penelophe'nin bu duyarlı girişimine yerli gardenya için jet hızı ile talip olmuştum. En azından hiç gardenyası olmayan arkadaşlar öncelikle bir ilklerini tecrübe etsinler, ben ikinci partiye saklayayım iştahımı. Sevgi ve saygılar. |
07-06-2007, 00:53 | #127 |
Ağaç Dostu
|
Benim de bir ithalim olduğu için senin yerine almam doğru olmaz sanki lerdemir Gerçi zaten onbirinci kişi var daha sırada, ben niye hevesleniyorsam Çok güzel görünüyorlar ama.. Gıcır gıcır, canlı canlı. Benimki 3 aydır tomurcuklu, zaten 3 ay önce aldım kendisini. Ne açıyor, ne döküyor. Sadece bol bol yaprak sarartıp yaprak döküyor. 2 aydır düzenli veriyorum aslında demir sülfatını. Derdi nedir kesinlikle anlamış değilim. Gerçi düşününce, derdi muhtemelen subtropik iklim ama onu da ben veremem ki.. Düzenleyen gilan : 07-06-2007 saat 00:56 Neden: Eklenti |
07-06-2007, 10:58 | #128 |
Ağaç Dostu
|
Hımm seçmek yok. Ben önce hepsini paketleyeceğim ve en son adresleri yazdığım kağıtları rastgele paketlerin üzerine yağıştıracağım Yani ben bile bilmeyeceğim kime ne gittiğini Artık elinize geçince resimlerini yüklersiniz, anlarız hangisi kimde |
07-06-2007, 11:15 | #129 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar şimdiya kadar elimde olan adresler; BENBEN1967, Kuyucu,Cankurtulus sadece 3 kişi. Sonreis66, Elfogi, Papatyam, Lerdemir, Dilek Erbil Ve Ceviz Ağacı lütfen arkadaşlar adreslerinizi mesaj olarak atarmısınız. |
07-06-2007, 12:13 | #130 |
Ağaç Dostu
|
PENELOPHE ben iki adres yollamıştım sanırım .Fındıkzade olanına yollarsan bu aralar evdeyim .Düşündümde işyerindeki meraklılar paketi açmaya kalkar açarkende zarar verirler .Ayyy düşüncesi bile beni germeye yetti bunun. |
07-06-2007, 16:09 | #131 |
Ağaç Dostu
|
Penelophe de 3.yü resimlemiş zaten yakın çekim Çok güzeller hakkaten.. Ne yapsam acaba ben de mi yollasam adresimi? Haftasonuna kadar adresini yollamayan olursa zaman aşımından sıra yedeklere geçer mi ki |
07-06-2007, 17:13 | #132 |
Ağaç Dostu
|
Gilan evet ben en son cuma günü demiştim Sende gönder her ihtimale karşı adresini, istemeyen olursa **** cumaya akşamına kadar adresini göndermeyen olursa kalanı sana gönderirim.Arkadaşlar lütfen yarın akşama kadar adreslerinizi gönderin. BENBEN1967 diğer adresi silmiştim, yeniden gönderin lütfen. |
09-06-2007, 17:48 | #137 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Alıntı:
Merhaba Penelophe Sanada bu kadar zahmet verdi hakkını helal etbeni ortancayı unutmamışındır umarım tekrar kucak dolus teşekür edeim..... |
|
10-06-2007, 00:34 | #138 |
Ağaç Dostu
|
Selamlar Arkadaşlar; Benben1967 eşim geçirmedi ama az kalsın ben geçirecektim mide fesadını Yurtiçi kargo cumartesi günleri saat 17:00 de kapanıyormuş Ben kargoya vardığımda saat 17:45 ti Neyse o kadar paketledim vazgeçer miyim hemen aras kargoya gittim oda kapanmıştı Tam arabada kara kara düşünürken cargo Türk levhasını gördüm Hemen girdim içeri Allahtan alıyorlarmış Ama Sonreis ve Elfogi pazartesi gününü bekleyecekler çünkü; Karabük ve Yozgat'ta cargo Türk yokmuş Diğer bütün arkadaşların fideleri şu an yolda Arkadaşlar kusura bakmayın kargo ücretlerini siz ödeyeceksiniz Sonreis isabet oldu aslında senin için çünkü ortancayı unutmuştum Gilan seninki de yolda |
10-06-2007, 01:00 | #139 |
Ağaç Dostu
|
Tamam pazartesi evden çıkmıyorum .Zira bizim buralarda cargo türk diye kargo şirketi yok.Evde bulamazlarsa birde onların yerini aramak zorunda kalırım. Tekrar teşekkürler .Kusura bakmayın ne demek o kadar gittin buldun ,paketledin birde yolladın .Bu kadar zahmetinin hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum.Hakkını helal et . |
10-06-2007, 01:08 | #140 |
Ağaç Dostu
|
Hımm, şimdi aklıma takıldı ben sizin hangi adrese yolladım acaba? Hatırlamıyorum ki yazıcıdan çıktı alıp üzerlerine yapıştırmıştım. Siz adresi bana özelden bir daha atarsanız iyi olur, ev adresini yazın ki bugün ben işe mi eve mi gönderdim kontrol edeyim. Helal olsun arkadaşım ne demek |
10-06-2007, 08:54 | #141 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Günaydın İyiki kargo kapalıymış yoksa ortancama kavuşamayacaktım,tekrar binlerce kucaklar dolusu teşekkürler..... Aras kagoyla gönderiyorsunuz degilmi.... |
|
11-06-2007, 13:28 | #142 |
Ağaç Dostu
|
Çok sevindim Hayırlı olsun Eşinizi arayıp, pet şişeyi keserek içinden çiçeği dikkatlice çıkarmasını söylerseniz iyi olur, 2 gündür plastik bir şişenin içinde rahat değildir, birde akşama kadar beklemesin Akşam ki durumundan da haberdar edin beni lütfen |
11-06-2007, 16:40 | #144 |
Ağaç Dostu
|
Çok sevindim arkadaşım. Gardenya sağlıklı mı? Çok merak ettim birşey olmuş mu? Torbasındaki ipleri çıkarın, toprağı dökülmesin diye elimde iğne iplik, dikmiştim Rica ederim arkadaşım, güle güle büyütün |
11-06-2007, 17:08 | #145 |
cankurtuluş
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sevgili Penelophe Gardenyam sağsalim elime geçti ve yerine dikildi bile.Herşey için çok teşekkürler.Bugün çok güzel birgün ilk lilyumum da açtı.Sizin için resmini kendi başlığına koydum.Müsait olunca bakarsınız inanılmaz güzel kokuyor. |
11-06-2007, 17:55 | #146 |
Ağaç Dostu
|
Hemen bakacağım. Gardenyanın sorunsuz ulaşmasına çok sevindim, iki gündür diken üstünde duruyorum bir şey olacak diye Güle güle büyütün. Aşırı bir bakım yapmayın, balkona güneş alan biryere bırakın ve toprak kurudukça sulayın. Böyle davranırsanız çok arsızlaşıyor) Benimki bir haftadır 3. çiçeğini açtı ama zamansızlıktan fotoğrafını çekip ekleyemedim. |
11-06-2007, 21:44 | #147 |
Ağaç Dostu
|
Diğer arkadaşların gardenyaları gelmedi mi acaba daha? Sonreis ve Elfogi bugün eve ancak 8de girebildiğim için maalesef sizin gardenyalar yarın ancak kargoya verilebilecek. Kusura bakmayın arkadaşlar bu ara işler çok yoğun. |
12-06-2007, 01:21 | #148 |
Ağaç Dostu
|
Paket okadar iyi yapılmış ki,şişenin kapağı açık olduğu için başına hiç birşey gelmeden sağ salim elime ulaştıYarın sabah toprak alıp saksıya aktaracağım çiçeği,müsade edersen adını PENELOPHE koymak istiyorum |
12-06-2007, 04:14 | #149 |
Ağaç Dostu
|
Çok sevgili Penelophe 2 gündür çok yoğundum proje dolayısıyla. Siteye bile giremedim. (Hatta şu an hala okuldayım gecenin bu saatinde ) Amaaaa bugün öğlende evden aradılar sana bir kargo geldi diyeee Bana gönderdiğini bile bilmediğim için öyle güzel sürpriz oldu ki. Çok çok sevindim, eve gidip görmek için can atıyorum. Hemen paketini açın da bir rahatlasın çiçek dedim tabi evdekilere. Ama paketi atmayın da dedim, bir göreyim o dillere destan paketlemeyi Çok çok teşekkürler, gördükten sonraki izlenimlerimi de paylaşırım, ama eminim çok iyi durumdadır. Dile bizden ne dilersen |
12-06-2007, 06:37 | #150 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sorun degil geç olsunda güç olmasın,iyi günler..... |
|
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|