![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Alırken en çok tereddüt ettiğim. Ölme ihtimali olması nedeni ile. Çok küçük ve kötü durumdaydı. Ona rağmen birkaç çiçek açmıştı. İki renkli olması nedeni ile almıştım. Çiçeklerinin iki renkli olduğu fotoğrafta gerçekte görüldüğü kadar belli olmuyor. Hala çok büyük değil. Çiçeklerini karşılaştırabilmeniz için yukarıda çiçek açan ile yan yana koydum. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Muda : 15-08-2014 saat 21:12 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
10.yıl toplantısından edindiğim mavişimi tutturdum, büyüttüm ama yaşatamadım malesef ![]() İstanbul'un yogun sıcağına dayanamadı , üzgünüm çok.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2014
|
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve bu siteyi de maviş çiçeğini araştırırken buldum ilk sorum da şu acaba şu sıralar maviş çelikle tutturulabilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-07-2014
|
ne olur kocaelide beyaz maviş sahibi olan varsa bu konuda beni sevindirsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Zengarden de vardi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-11-2014
|
bugün itibariyle artık benimde MAVİŞİM var. hem beyaz hemde mavi.teşekkür ediyorum AVRUPA ÇİÇEKÇİLİĞE. sivas uzak demedi bizede yolladı sağolsun güler hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-04-2015
|
Merhaba lar arkadaşlar sayenizde tanıdığım bu güzeller güzeli çiçeği zengardenden tohumunu alarak çimlendirmeyi başardım lakin 3 yıl geçmesine rağmen bir tek çiçek vermedi, nihayet zen fide de fidesini buldum lakin oda buradaki mavişlerle alakasız çıktı. Sizlerden ricam bana gönüllü maviş fidesi yolllayabilecek arkadaşlar olursa gerçekten minnettar olacağım ltfn çok rica ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-11-2014
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Merhaba benim de klasik bir mavişim var kışın dondurucu soğuklarından kurtuldu ve güzelce serpildi. Benim öğrenmek istediğim ne zaman çiçek açtığı. Babaannem yazın sıcağından korumak için mavişlerinin diplerine buz koyar ve çok güzel mavişleri var. Yazın haşlanmasın diye denenmeli. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2007
|
Benimki böyle fotoğrafı şimdi çektim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Maşallah nasıl bu kadar çiçeklendirdiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2007
|
Aslında hiçbirşey yapmadım sadece toprağından biraz alıp üzerine yeni toprak koydum birde sabah güneşi gören yerde duruyor fazla güneş sevmiyor yazın hep gölge durdu her gün suluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Benimki de bu sene daha çiçeklenmedi. Geçtiğimiz senelerde Mayısta çiçeklenmişti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2013
|
maviş
Benim mavişim de bu sene kendini gösterdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2013
|
maviş
Bu da benim mavişim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Benim dağbağda doğal olarak yetişen kampunalalar. Şu anda en iyi durumdalar. İlk yıl büyüyüp ikinci yıl çiçek açarak ölüyorlar. Bunlardan sonra ikinci bir yaprak yüzeyleri tüylü bir tür var. Onlar daha az ve nerede ise sadece kaya aralarında yetişiyorlar. Bunlardan sonra onlar açıyor. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl pembemsi beyaz açan campanulanın hemen üzerinde duvarda yeniden pembemsi beyaz açan çan çiçeğim. Yaprak yapısı, çiçeği, açışı aynı olmasına rağmen diğerleri gibi morumsu değil. Resimlerin renkleri istediğim gibi olmuyor nedense. Daha iyi beslensin diye altındaki otları koparınca bu durumundan kötü hale gelmiş. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Off off mavişler çosmuş maşallah sevgili Muda bunun için ne yapıyorsunuz benimki hiç bu kadar gelişmiyor? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Bir teyzenin bahçesinde gördüm. Maviş herhalde di mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |