![]() |
|
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Her Kese Merhaba,
Sonunda sera kurma işine başladık. Hem usta, hem kalfa, hem çırak, kafa göz yararaktan, ful kadro tek başıma yola çıktık(m). Günde 3 dilme dikerek, son hız çalışıyorum. Hortum terazi; hortum terazi olalı, böyle işkence çekmemiştir. Gerçekten tek başına bu teraziyi kullanmak ne kadar zormuş? Hiza alınan kotu diğer bir dilmeye taşımak için iki dilme arası 15 kere falan gidilip, geliniyor. Yani git gel Konya 6 saat hesabı. Neyse ki 16 dilmeyi tamamladım. Sıra üst çerçeveye geldi ki: Asıl şimdi evlere şenlik. Bende; YÜKSEKLİK korkusu yok mu? Çık 7 basamak merdivene, 3 metre de, çak veya vidala!. Bütün amacım: Çerçevenin iki yan tarafında karşılıklı iki tane dilmeyi yerlerine çakıp, arayı bağlantı dilmeleriyle bağlayıp, domatesleri askıya almak, hepsi bu. Kötü niyetim yok yani. Yükseklik korkum yüzünden yapabileceğimden umudum olmadığı için; kendimi mecbur hissetmem üzere, kendime yarın bitirmek için söz verdim. Şimdilik bu kadar. Yarın askı işine tamam gözüyle bakıyorum. Saygı ve sevgilerimle. Hoşça kalın, dostça kalın. HALİL BALABAN |
![]() |
![]() ![]() |
|
|