View Single Post
Eski 09-12-2012, 23:03   #85
vetman996
Ağaç Dostu.

vetman996's Avatar

Giriş Tarihi: 21-08-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ismail 55 Mesajı Göster
sayın abim a tipi sehbalarda üstle alt sehba yüzde 20 farkeder buda cok degil yanlız şunu söleyeyim ara mesafeleri cok önemli yanlış mesafe ürün yüzdesine cok etki yapar buda size zarar verir benim şu an kurdugum biri 3 oluklu digeri 8 oluklu olukları kuzey güney yönüne kurarsak sorun olmuyor yanlışyön sorun oluyor nasip olurda bitire bilirsem görmek isteyen arkadaşlar olursa misafir etmekten onur duyarım saygılarımla
Sayın İsmail 55 Bey merhaba.
A tipi sehbalarınızın ölçülerini çok merak ediyorum. deneme seramızı şimdiye bitirecektik ama sehbalar konusuna takıldık kaldık. sizin üçlü (t) tipi ve 8 oluklu sehbaların yerden yükseklik ve oluklar arası mesafeyi bizimle paylaşabilirseniz çok memnun olacağız. ayrıca üç oluklu dediğiniz sehbayı üst tarafa 2 adet konularak 4 oluklu yapılabilirmi? topraksız tarımda avantajlardan biri de az alanda çok bitki yetiştirmek olduğuna göre biz o avantajı da kullanma düşüncesindeyiz. bu konudaki düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.
Saykap kanalların fiyatı ilkönce yüksek gelmişti. çünkü ileride 3-5 dönüm topraksız sera düşüncemiz olduğundan ilk yatırım giderlerimiz yüksek çıkıyordu. ama araştırınca gördük ki siz haklısınız. piyasadaki en kaliteli ve en ucuzu saykap kanallar. biz de siparişimizi artırdık ve satın aldık. ama sehbalara karar verebilmek hakikaten zor. Antalya tarım fuarına gittik açıkcası biraz kafamız karıştı. bu konuda bilgisi olan siz değerli arkadaşların yorumları karar vermemize çok yardımcı olacaktır. selamlar... saygılar..

vetman996 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön