agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni271Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-03-2009, 11:34   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 27-05-2008
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 23
ben de bir tokatlı (zile) olarak tokat kebabını anlattığınız için çok mutlu oldum. harika sunumlar var. Gerçekten etin direk ateşe değmemesi ve yavaş pişmesi hem lezzet olarak hemde sağlık açısından çok güzel. En önemlisi ise etin kuzu etinden yağlı ve kuyruk yağı ile kullanılması. Altta lavaş ile birlikte dometes, sarımsak ve patlıcan kullanımı da lezzetini bir kat daha artırıyor. Bu arada soba fiyatları okadar pahalı değil. Bildiğim kadarıyla 40 - 50 arası bişr fiyat.

mahsuni Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025