agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni271Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 14-09-2012, 12:09   #11
Ağaç Dostu
 
BalıkcıSerdar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-02-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,160
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sigortacihasim Mesajı Göster
Arkadaşlar bu akşam Tokat Kebabı sobasında ızgarada 4 adet çipura yaptım.Ama maalesef kızımın fotoğraf makinasının şarjı dolu olmadığı için resimleyemedim.
Yalnız şunu söyleyebilirim.
Çipuraları ızgara telinin arasına koydum.Izgaranın saplarını daha evvel kesip kısaltmıştım.Izgarayı fırın kısmına salladım,üst kapağını kapattım.Sofra hengamesinden saat tutmadım ama,10 **** 15 dakikada balıklar oldu birer helva.Dışları hafif nar gibiydi.İçleri de sulu sulu.Çok nefis olduğunu yiyen misafrlerimiz söyledi.İnşallah bir daha ki sefere daha hazırlıklı olurum ve resim de çeker koyarım.Denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
(Not: Ben tokat kebabı sobasının bacasını,davlumbaz aspiratör borusu ile barbekümün içindeki bacasına bağlıyorum.Böyle olunca da balkonda pişirirken ne odun dumanı,ne balık ne et kokusu çıkıyor.Apartmanda kimse de rahatsız olmuyor!)
Haşim abi aynen bende o şekilde ızgarada salladım çipuraları, mükemmel oldu. Benden önce siz vermişsiniz tarifi

Bu kalp ameliyatı geçirenler hep böyle boğazına düşkün mü oluyor nedir? Ameliyatta verdiğim kiloları fazlasıyla aldım kısa sürede.

BalıkcıSerdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025