agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni44Beğeniler
  • 3 Gönderen hosseda
  • 14 Gönderen hosseda
  • 2 Gönderen Tura
  • 3 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen bahçehobi
  • 3 Gönderen hosseda
  • 2 Gönderen lokosit
  • 2 Gönderen bahçehobi
  • 3 Gönderen sigortacihasim
  • 1 Gönderen Selehattin 67
  • 6 Gönderen hosseda
  • 3 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen sigortacihasim

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 07-09-2012, 15:14   #11
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 28-07-2010
Şehir: Ankara
Mesajlar: 37
Pinar bir meşe türü ama piğnar (akçakesme) toroslara özgü bir çalı türü olarak biliyorum. Benim Isparta ve Burdur civarındaki tandırcılarda gördüklerim meşe odunundan çok çalı kökü gibiydi (sökülmesi bir hayli zahmetli olmalı) ve sorduğumda çalı kökü dediklerini çok iyi, hatırlıyorum. Bu bitki fırın kebabında tadına doyamadığımız özel bir aroma taşıyor olabilirmi?

http://www.agaclar.net/forum/yabani-...kleri/8328.htm
Akçakesme - Vikipedi

mrduran ve chimaera32 beğendi.
bahçehobi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025