![]() |
|
Bu pembe ancak sukulentlere yakışır zaten... :)
http://media-cache-ec2.pinterest.com...6dcd259790.jpg |
1 Eklenti(ler)
...
|
1 Eklenti(ler)
Bitkilerimden bir an olsun ayrılamam diyenler için!
|
1 Eklenti(ler)
Kitaplar ,her derde deva...
|
1 Eklenti(ler)
Ahhh!....yumurta kabuklari ve kutularindan viyoller..Tamamen organik...
|
1 Eklenti(ler)
Geçen günlerde yaptığım bir düzenleme. Sepet senelerdir evdeydi bazı şeyleri saklamak gibi huyum var gün gelir lazım olur diye düşünüyorum. Sepetin içine jüt denen çuval parçası yerleştirdim. Hatta suladım sonuç olumlu olunca sevindim. Şimdi sukulentlerin sepeti doldurmalarını bekliyorum. Geliştiklerinde tekrar fotoğraf eklerim.
Eklenti 368457 |
Alıntı:
|
|
1 Eklenti(ler)
Niye atıcakmışızzkii!!?
|
1 Eklenti(ler)
Ayakkabılık...:p
|
1 Eklenti(ler)
...
|
1 Eklenti(ler)
...eee..
|
1 Eklenti(ler)
İç içe
|
1 Eklenti(ler)
Kuyudan suyu nasıl çekeceğiz?:p
|
1 Eklenti(ler)
Pet şişeler olmasa...
|
1 Eklenti(ler)
Ağaç kovuklarına çok yakışıyor çiçekler.
|
1 Eklenti(ler)
...
|
1 Eklenti(ler)
Lastikler
|
1 Eklenti(ler)
Ne yakışır geniş verandalara bu uygulama...
|
Sevgili Farpali ve Almanyalı, bütün sayfaları gezdim çok güzeldi, teşekkürler...
|
1 Eklenti(ler)
Çok şirin olmuş..çook
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
Geçen ay Dubai de idim. 14 Şubat sevgililer gününde Miracle Garden isminde bir park açıldı. orada gördüğüm bazı uygulamaları sizinle paylaşmak istedim. Bahçelerinizde farklı biçimde elinizdeki materyallerden uygulayabilirsiniz.
Eklenti 376580 Eklenti 376581 Eklenti 376582 Eklenti 376583 Eklenti 376584 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 376586
Eklenti 376587 Eklenti 376588 Eklenti 376589 Eklenti 376590 Son iki resimde duvar olarak yapılan saksıların arka planını görüyorsunuz. Her saksıya ulaşan damlama sulama ile sulanıyorlar. Yukarıda ise plastik top üzerinde açabileceğiniz deliklere nasıl çiçek fidelerini dikabileceğinizi ve sulama sistemini sonrasında ise gelişen çiçeklerle oluşan gölgelikleri görüyorsunuz. |
1 Eklenti(ler)
Sandal sefası!
|
1 Eklenti(ler)
:)...
|
1 Eklenti(ler)
Merhabalar,özellikle ayakkabıları görünce içim cızladı.Ayaklarım bir numara büyüyünce,5-6 çift ayakkabıyı yoketmiştim.
Gittiii gitti caanım kaktüs-sukulent saksılarım (pardon ayakkabılarım) :)) Bu da benden.Fotoğrafı -Entelköy Efeköy'e Karşı- filmi çekilirken çekmiştim.Filmin çekimlerine bir günlüğüne davet edilmiştik. Eklenti 383011 Klozet,dekoratif eşya kategorisine ne kadar girer bilemeyeceğim artık :)) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025