![]() |
Alıntı:
Aslında fotoğraf görseydik iyi olacaktı. |
hmm.. onu bilemedim şimdi. olsun boya olmazsa aliminyum folyo var :) ben onunla kaplardım yoğurt kovalarını daha evvel:) mutfak camında folyoyla kaplanmış yoğurt kovasında nanelerim ikamet ediyor:) fotoğraf koyacağım ama acele işe şeytan karışır:) geç olsun, güç olmasın:)
|
Alıntı:
|
:D toprak saksı en güzeli.tamamiyle hayal gücüne dayalı bir iş. herşey saksı olabilir, etrafımıza bir göz atalım hadi:)
|
Alıntı:
|
Sevgili hira; evet Sayın mandalinleerik haklı açıkçası saksıları bende merak ediyorum ve artık inşallah paylaşsan diyorum.
|
Alıntı:
|
ne güzel bir yere gelmişim ;)
forumun her yerinde başka başka güzellikler, emeğinize sağlık , kolay gelsin |
2 Eklenti(ler)
işte tavan boyalı ve ojeli yoğurt kovalarım :o
|
Alıntı:
Artık fotoğraflar yüklenebildiğine göre sayfanı da bekliyoruz merakla. |
Ooo hira abla, sanırım fotoğraf yüklemeye başlamışsın; hayırlı olsun :D ellerine sağlık çok güzel olmuş saksılar. Ben de boyayla bir deneme yapmıştım. Bir ara ben de paylaşmak isterim.
|
Sevgili hira, ellerine sağlık... Evet Sayın mandalinleerik in de dediği gibi artık fotoğraf yükleyebiliyorsun bitkilerini de görürüz inşallah.
|
beğendiğinize sevindim mandalinleerik, fagus ve yenigine ablacım:p bunlar en beğendiğim ikisi:p daha iyileri yok yani elimde:p
|
Bunları araştırıp, bulup, bizimle paylaşan herkese çok teşekkür ederim :) Ellerinize, emeğinize sağlık. Çok beğendiklerim oldu. Uygulayabileceklerimi bilgisayarıma kaydettim. Deniz kabuğu hastası biri olarak deniz kabuklu olanları denemeyi çok istiyorum özellikle. İnşallah yakın zamanda uygulayabilirsem paylaşmak isterim sizlerle. :D
|
1 Eklenti(ler)
Plastik saksıların, örgü ipleri ve tutkalla değişimi.Eklenti 413157
|
1 Eklenti(ler)
Biraz da süsleyelim...Eklenti 413158
|
1 Eklenti(ler)
Çok güzel bence...
|
1 Eklenti(ler)
:)...
|
1 Eklenti(ler)
Daha neler!
|
1 Eklenti(ler)
....
|
1 Eklenti(ler)
Yere göğe sığdıramıyoruz çiçeklerimizi....
|
1 Eklenti(ler)
İlkyardım !!!:p
|
1 Eklenti(ler)
Güzeeel....
|
Alıntı:
|
petunya güzel olurdu..ya da buz çiçeği:)
|
o zaman petunya için gelecek baharı beklemem lazım :)
|
Alıntı:
deliyiz valla... :D çiçek delisi... :o |
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Değişik aksesuarlardan saksı yapmışlar
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025