![]() |
1 Eklenti(ler)
....
|
1 Eklenti(ler)
Modern objeler
|
1 Eklenti(ler)
...
|
Bu ne müthiş bir şey sayın farpali! Evde bir sürü boş kafes var, mutlaka deneyeceğim bunu!
|
Evde bir sürü pet şişe birikti.Bende bir fikir edineyim diye baktım.bazıları resmen kafayı yemiş fikirler.Bazılarını çok beğendim.Araba lastiğini bende bahçede kullandım.
|
ben şöyle birşey yapıyorum, elimde bolca tavan boyası var,bununla yoğurt kovalarını iyice boyayıp (:D)daha sonra elimde fazla miktarda bulunan çeşitli canlı renlerdeki ojelerle(:D) üzerlerine gelişi güzel karalamalar yaparak çok orjinal saksılar elde ediyorum:) ama deli falan değilim henüz:)
|
Alıntı:
|
bir becerebileydim şu fotoğraf işini görürdünüz:) ama yakında sayfa açacağım inşallahh:)
|
Alıntı:
|
evet ama saksı işine daha yeni başladım ayrıca telefonla giriş yaptığım için fotoğraf konusunda birsey öğrenemedim:(
|
Alıntı:
|
Beyaz keten kumaştan çanta dikip içine petunya saksıları koymayı planlıyorum. Verandaya astığımda hoş görünür die düşündüm. Tabi benim fideler büyüycekte, çiçek açacakta...
Eğer becerirsem fotoğraflarını paylaşırım. |
1 Eklenti(ler)
Çantayı diktim :)
|
İnşaallah fidelerim büyür, çiçekli halini de paylaşırım.
|
Çok güzel bir fikir. Fakat suladığınızda çanta kesin su lekesi olur.
|
bu kadar güzel bir icadı olan onada çözüm bulmuştur ya da bulacaktır:)
|
Alıntı:
|
dün bir yenisini daha ekledim koleksiyonuma:) mavi ojeli bu:) ama daha vakti var sayfa için:) koleksiyonuma genişletmem lazım:*
|
Saksıları poşete koyup çantaya o şekilde koyarım diye düşündüm. Sulamayı da dikkatli yaparsam leke olmaz sanırım.
|
Alıntı:
Ha bu arada oje dediniz de. Eşim geçenlerde atmaya kıyamadığı ojeleri sakladı bari işe yarasınlar :) |
açık renkli ve sedefli ojeler çok belirgin olmaz ama:) koyu çırtlak renkler olcak.. işte o bahsi geçen kişi şuan uzakta, ona ulaşınca olacak ancak fotoğraf işi:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2,5 lt lik kola şişelerinden bir duvar yapmayı planlıyorum. Ortalarından çift taraflı pencereler açıp ipek çiçeği dikmek istiyorum. Lakin kime haber verdiysem ; biz artık en çok 1 lt'lik kola alıyoruz diyor. Bana toplamda 84 adet gerekli. İpek çiçeği tohumlarını ektim, bu gidişle onları saksılara ekeceğim gibi geliyor :(
|
Hakkı abi lokantalarla konuşsaydın onlarda toplu çıkıyor.
|
Alıntı:
Hem doğa açısından zararlı, hemde güneş gördükçe kırılmalar yaşarsınız, sorunlu. |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 401917 Eklenti 401918 |
çok güzel olmasada mı? bayıldım yeminle.
|
Alıntı:
Sahi tavan boyasını kaç kat vuruyoruz? :) |
2 kat olunca daha iyl oluyor:) anca kapanıyor kaymaksız ya da kaymaklı yoğurt yazısı:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:15. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025