![]() |
Yavaş yavaş kış geldiğine göre çiçekler uykuya geçecek ve ben kendimi yeni çalışmalar içinde bulacağım kesin.. parlak fikirlerim var, güzel saksılar dekore etme niyetindeyim.. özellikle kaktüs ve sukulentler özel dizayn saksılarda daha hoş duruyor.
|
3 Eklenti(ler)
ben çok beğendim.. ya siz?
|
Çok güzel. Özellikle oto lastiklerinden olanı bahçem olsa hemen yapardım.
|
Bende peynir bardaklarını kullanmadığım ojelerle boyayıp şirin saksılar yaptım kaktüslerime. Yapışkanlı kağıtlar da çok iş görüyor.
|
2 Eklenti(ler)
Bunlar da benim uyarladığım saksılarım. Görünüşünü sevmediğiniz her türlü saksıya uygulanabilir. Ben siyah saksılara ve teneke kutulara yaptım. Fotodaki teneke kutu mesela:) Mor menekşemin saksısını da mor renkte yaptım ama yeşili daha güzel oluyor.
Kaplamak istediğimiz saksının boyutlarına uygun bir şekilde ipimizi örüyoruz ve silikonla saksıya yapıştırıyoruz. Ya da iki ucunu birleştirip saksımızın dışına geçiriyoruz. Bu yöntemle kılıf çıkarılabilir ve yıkanabilir. İpin markası 'Aldemir' adı 'Lara Lif' Eklenti 456325 |
teşekkür ederim Sayın ezgigül, beni kırmayıp paylaştığınız için. Çok beğendim yarın inşallah ipi bulabilirim.
|
Rica ederim ne demek:) İnşaallah bulursunuz, kolay gelsin:)
|
Yogurt kaplarimi biriktirim bari ve nolur bahar gelsin artik :(
|
Paylaşılan resimler gerçekten çok hoş en beğendiklerimi fikir vermesi açısından kopyaladım dosyama sakladım bakalım yazın neler yapacağım :)
|
1 Eklenti(ler)
Babacığımın benim için ağaç gövdesinden yaptığı saksı. üzerinde yosunlar vardı ama kurudu.
|
On bahceye bavuldan ve sepetten dekor
1 Eklenti(ler)
On bahceye yavas yavas ceki duzen vermeye basladim. Eski bir bavul ve camasir sepetinden bahceye dekor yaptim.
|
Buda bavul
1 Eklenti(ler)
Tek tek resim ekliyebiliyorum. Bu sorun uzun suredir devam ediyor.
|
çok güzel olmuşlar
|
Cips Standı Balkonda :)
Marketten istediğim cips standı (atıyorlardı) balkonumda çiçeklerimin standı oldu.
Balkona uygun çiçeklerim için iyi oldu. Salondakiler için de birşeyler bulmalı :p http://24.media.tumblr.com/fd3226d2b...hsnho1_500.jpg |
Çok güzel olmuş. Ama saksıları dayayamaz belki. Sonuçta cipsler çok hafif. Sağlamlaştırın bence.
|
Alıntı:
Teşekkürler tavsiyeniz için |
Alıntı:
Rafları içi çelik tel olan çamaşır teliyle iyice sağlamlaştırdım. valla süper oldu. Şimdi ikinci stand arayışındayım :) Lays cips standları bu iş için biçilmiş kaftan, rafları ayarlanabiliyor :) istiyorum ama vermiyorlar ! firmaya geri veriyorlarmış. Lays cips firmasından mı istesem ne:p |
Alıntı:
|
Bunu uygulayacağım :) Güzel fikir.
|
Alıntı:
Ama demir raflı ve rafları vidalı olanları tercih edin. Bakkal-market önünde arkasında olsun gözleriniz, atıyorlar :p |
Çok güzel olmuş, elinize sağlık...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025