![]() |
1 Eklenti(ler)
Bu da aynı mekanın farklı açıdan görseli...
|
1 Eklenti(ler)
...
|
1 Eklenti(ler)
Bu da benim balkonumdan,bir zamanlar vazo idi :)..Satıcı o amaçla satıyordu...
|
http://i.imgur.com/t47EF.jpg buna bayıldım
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 362754
mini bahçenizi kendiniz yapın...illa güzel pahalı saksılar olacak diye bir kural yok ki..:p |
1 Eklenti(ler)
Sizi bilmem ama bendeki çiçek aşkının gidişatı bunu gösteriyor...Herşey,her an saksıya dönüşebilir,yeterki çiçeklerim rahat etsinler:)))!...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim. Baharda uygulayacağım .
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Çok modern..
|
1 Eklenti(ler)
Tam doğa dostu bir uygulama.
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 362888
çok pratik....torbanın ağzını kesin kıvırın, altına iki delik açın birde fidan tamamdır. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Cepli saksılar şehirler arası yollarda hediyelik satan çanak,çömlekçilerde bol miktarda mevcut. Seyehatlerinizde veya seyehat eden yakınlarınıza aldırabilirsiniz.( Özellikle Salihli, Kula yolunda) Selamlar.... |
1 Eklenti(ler)
Bu sayfada benzerlerini görüyordum ve deneme yaptım..
Bu bir pantolon bacağı.. Cepleri sadece düz dikiş atarak yapmaya çalıştım.. İşin sırrı başka sanırım.. Saksılar düz durmuyor, denemeye devam:rolleyes: |
Alıntı:
İşin sırrı desteğinde. İçerisine destek vermelisiniz... Alimünyum lama...PVC lama...demir lama...ya da benzer şeyler. Etrafınıza bir bakın bakalım neler göreceksiniz. Şu kadarını söyleyeyim ki....çok beceriklisiniz. Yaptıklarınız güzel şeyler...elinize sağlık. |
Alıntı:
|
Alıntı:
merhaba, Selis hanım, elinize sağlık.güzel olmuş. farpali hanımın resminde kalın bir kumaş kullanılmış ve hepsi sıralı sanırım bu yüzden düz duruyor ve ceplerin içi toprakla doldurulmuş.branda denen kalın ve çok sert bir malzeme vardı onunla güzel olur gibi geldi bana. sevgilerimle |
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
İçlerine saksıları dizeceğim bir yer yapmak istiyorum ben.. Başlığı taradım, bulduğum diğer örnekler bunlar.. Buna da toprak doldurmuşlar :( Eklenti 363475 Bu daha basit sanırım.. Ama tek tek uğraşılacak.. Eklenti 363476 En iyisi ben bu fikre yöneleyim.. Oğlumun küçülen pantolonları da değerlensin.. :p Eklenti 363477 |
dekorasyonda kullanabilceğim şeyler
|
Alıntı:
|
Nem...güneş kumaşı çabuk çürütür...ellediğiniz yer lime lime dökülür.
Ceplerde saksı kullanmakta fayda var. |
firin sutlac tabagi-sumbul ,lale için nasil olur
|
Alıntı:
Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. Bu pimaş boru üzerindeki delikleri, bahsettiğiniz havya ile kesinlikle delemezsiniz ve delmeye çalışsanız bile hem koku, hem zorluğu ve hemde düzgün olmayışı sizi bıktırır.Hele birde tecrübeniz yok, eliniz yatkın değilse. Bu tarz delikleri panç adı verilen aletle delebilirsiniz.Fazla pahalı ve teferruatlı bişey değildir, hırdavatçılarda ve yapı marketlerde rahatlıkla bulursunuz.Pvc boru deleceğiniz için çok kaliteli (metal delen) olanlardan almanıza ve fazla para ödemenize gerek yok.Pançı matkap ucuna takıp, önceden kalemle işaretlediğiniz nokta şeklindeki yerleri deler, saksınızı oluşturursunuz. Örnek panç; https://www.malzememarket.com/produc...steresi%29.htm Yok ben bu işleri beceremem, matkabı nereden bulacağım derseniz; pimaş boruyu alın, delik yerlerini nokta olarak işaretleyin, gidin alçıpan işi yapanlara, sizin için 10 dk.da deliversin, verin 3-5 kuruş.:p |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025