agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-06-2008, 22:19   #31
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 14-04-2008
Şehir: Burdur
Mesajlar: 338
Galeri: 6
Nihal Hanım, çocukluğuma döndüm bir an. Tarif ettiğiniz şekilde hazırlanmış bir fırın dolusu bayat ekmek yemişizdir herhalde Domatesli ve biberli olandan sonra bir de benim tarifimi deneyin :

Bir süre bir köyde yaşadığımız sırada, eşime papatya şeklindeki ekmekten aldırır ve bayatlamaya bırakırdım. Pazar günü bayat papatya ekmeği alıyoruz. Enlemesine kesiyoruz. Rendelenmiş domates sürüyoruz. 1 kaşık yeter. Üzerine sucuk sosis biber ne seversek koyup fırına veriyoruz. Çay demlenene kadar kızarıyor. İnce kaşar dilimleri hazırlıyoruz. Fırını açıp hızlıca minik pizzalarımızın üstüne yerleştiriyoruz. Kaşar peyniri eriyince çıkarıyoruz. Afiyet olsun.

seleste Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025