agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni19Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-07-2012, 12:42   #28
Ağaç Dostu
 
s.toprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-03-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 238
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hberbul Mesajı Göster
Elinize sağlık gayet güzel görünüyor.
Ekşi mayamı yapıp tecrübe kazanınca bu ekmeği EYM deneyeceğim.Makinenizin kabı yayvan olanlardan sanırım.Benimkisi derin olduğu için çok sevmiyorum.İçi çok kabuk kısmı az oluyor.2 yıldır EYM de ekmek pişirmiyorum.

Teşekkür ederim.
Makinem Sinbo'nun en basit modeli. Kabı, derin bir dikdortgen prizması.
Bu ekmeğin boyunun kısa olması biraz hamurunundan almış olmam nedeniyle daha küçük bir ekmek olmasından belki daha çok da
ekşi mayanın, hamuru sanayi mayaları kadar kabartmamasından kaynaklanmış olabilir. Ama güzel oldu evet.

s.toprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025