![]() |
|
![]() |
#18 | ||
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Şehir: Ankara
Mesajlar: 49
|
Alıntı:
İçeriklerini değerlendirmek gerekiyor. Mayalı ya da kabartma tozluya çok fazla benzemiyorlar. Fırın kabarmasına uğramamışlar. Anladığımız türde unlu mamül olmayabilirler. İnceleyelim, evimizde yapılabilme ihtimali varsa hakikaten süper olurlar. Benzeri uygulamaları daha önce yapmıştık, bir göz atmanızı isterim: Kupa Poğaçalarıl Kupa ekmekleri Alıntı:
Belki yapılış yöntemlerine göre olan sıralamın yanında bir de içeriklerine göre sıralanırsa bunlar çok daha net görülebilir. Bu konunun eksiklik olduğunu kabul ediyorum, fırsat bulduğum en kısa zamanda da ilave etmeye çalışacağım. Organik unla, organik diye satılan unla, piyasalardaki belli başlı markalarla, markası olamyan yöresel unlarla, organik diye satılmayan ama gerçekten doğal olan has unlarla hepsiyle denemelerimiz oldu. Sadece organik un olarak sınırlandırmadık. Bunun da muhtelif sebepleri var. Hatta son zamanlarda marka vermemeye çalışıyoruz. Evimizde kendimize yaptığımız ve tarifini siteye koymadığımız ekmekleri has unla yapıyoruz, bunlar işlenmesi zor ve her yerde bulunamayan türden unlar. Tarifleri bunlarla sınırlamak uygulayıcılar için engel olabiliyor malum. Önerileriniz için teşekkür ediyor, devamını bekliyorum. |
||
![]() |
![]() ![]() |
|
|