agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 06-02-2011, 21:32   #11
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Müjgan Hanım, elinize sağlık, darısı başıma. Fazla kabarmamış demişsiniz ama yeni mayaya rağmen hava deliklerine bakılırsa, bana güzel kabarmış gibi geldi. Ekmeğin yanındaki çatlaklar doğal olarak olmalı mı/ hamurun kıvamı ile mi ilgili acaba?

Defne Koryürek'i ben de keyifle izledim. Mayayı organik tam buğday unundan yapmak istediğim için geciktim, unum bugün elime geçti, ben de şimdi yazınızı görünce hemen ilk adımı attım. Mayada başarılı olursam, gelecek hafta sonuna ekmeğimi yapacağım

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025