![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu nedenle keşke herkes evinde kendi ununu üretebilse... Un ilk üretildiği anda daha sarıdır. Bekledikçe beyazlaşır. Yanlış bir kanı olarak da daha beyaz unlar tercih edilir. Bu nedenle bazı işletmeler una beyazlatıcı kimyasallar ekliyorlar. Oysa o sarılıklar ekmeğe lezzetini verecek olan proteinli kısımlardır... Aşağıdaki ekmek, benim kendi üretimim olan unla beyaz unun karışımından elde edilmiştir. Lezzet ve görüntü emeğe değdi... 300 gr Beyaz Un 200 gr Tam Buğday (Kendi imalatım) karışımından mamüldür... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
Şehir: Trakya bea :)
Mesajlar: 1,361
|
Kendi ununuzu nasıl imal ediyorsunuz, Sn. TigerX? |
|
|
|
![]() |
|
|