agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-07-2007, 21:26   #11
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,917
Galeri: 215
Sevgili Hassoman ellerinize, parmaklarınıza sağlık. Ne güzel bir tarif olmuş. Tam benim gibi hamur yapmayı 40 ından sonra öğrenenler için sabırla ince ince anlatmışsınız. Bak Filiz gördün mü?

Yine de ekşi hamurlu ekmek yapmak, atom bombası imal etmekten daha zor göründü gözüme

Şimdi ben yazınızdan çıktı almalıyım, sonra aldığım çıktıyı tezgahın üzerine koyup her işlemi derin derin okumalıyım ki bu ekmeği becerebileyim. Bu beni oldukça zorlayacak gibi görünüyor. Evin 40 derece civarlarındaki ısısı düşer düşmez deneyeceğim bunu.

Bugün Filiz'in yoğurtlu mayasını hazırladım, bir kenarda unuttum. Bakalım hafta başında o nasıl olacak?

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025