agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni623Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-01-2015, 09:28   #11
Ağaç Dostu
 
TigerX's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-09-2006
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 188
Galeri: 1
Bu sabah ekmeği kesince doku fotoğrafını da ekleyebildim. Malum ekmek sıcakken kesilmiyor. Akşam pişen ekmek sabaha kıvamını tam olarak bulmuş oluyor. Tazeyken yemek için bile en az 2 saat kadar beklemek lazım...

Ben %100 Beyaz unlu ekmekleri tercih etmiyorum. Lakin Beyaz Un denemesi yapacağım zaman mecburen %100 beyaz unlu ekmek yapıyorum.

Doku olarak da bu ekmekler farklı oluyor. Aşırı kabarmadan dolayı köpüklenmiş görünümü veriyor. Gözeneklerin çeperlerini ve harmonisi net olarak göremiyoruz. Lakin yer yer çok kocaman gözenekler oluşuyor...

Eklenen Resimler
 
TigerX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025