![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-11-2019
|
Alıntı:
Oldu olacak yanına birde coccoloba uvifera ekin, denize yakın olduğunuz için verimli olabilir, belgesellerde falan kıyılarda güzel bir manzara oluşturuyor, hindistan cevizi yanında görsel açıdan iyi uyum sağlıyor, zannediyorum, coccoloba uvifera tam halofit, hindistan cevizi ise halofit olmadan yaşamını sürdürebiliyor muş: http://www.quora.com/Why-doesnt-Flor...actual-beaches Misal, mangolarda falan rekor gelişim isminde bir toprak düzenleyici kullanılıyor, egzotik bitkilerin çoğunun köklerinde çamurdan dolayı hastalıklar oluşuyor, isterseniz rekor gelişimi bir deneyin, yanlış anlamayın bu ürünün reklam veya satışını yapmıyorum. Denize yakın olması bence şansını artırabilir. Eğer meyve alabilirseniz. Ki umarım Allah'da bunu diler, o zaman o meyveleri çimlendirerek anaç olarak kullanabilirsiniz. Hayırlı uzun ömürler diliyorum, umarım meyveleri çimlendirecek günleriniz kısmet olur. Umarım haddimi aşmış olmuyorum dur, forumu biraz teknik bir alıntı ile mayalamak fena olmaz: Düzenleyen Flоroрluѕ : 11-11-2019 saat 00:47 Neden: Coccoloba Uvifera |
|
|
|
|
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|