![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Alıntı:
Egzama gibi bir sorunu olmayan birisi zeytinyağlı, defneyağlı vb doğal sabunları kullanır daha memnun kalabilir şampuana kıyasla. Ancak sıraladığımız şikayetleri doğal sabunla gidermeye çalışmadan önce bir cilt uzmanından fikir almak daha mantıklı. Zaten belki de onun vereceği ilaç türü ürünler kullanıldıktan sonra, gene onun önerdiği doğal sabunlar kullanılabilir. İkinci bir doktordan fikir alın isterseniz. Gene de siz bilirsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2012
|
Alıntı:
![]() doktorlar hafif bi kızarıklık görsünler hemen egzama teşhisi koyarlar, alında açılmalar oldu telaş edip doktora gittim doktor genetik erkek tipi dökülme dedi gönderdi. cilt problemlerini ciddiye almıyorlar malesef demek istediğim bu. konazol önerildi bana biliyorum onu, içerisinde antifungal ajan mevcut o yüzden kepeğe karşı etkili olduğu söyleniyor. bu konudaki amacım sabun - şampuan karşılaştırması yapabilmek az da olsa ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Estağfurullah, elbette herkeste olan sorunlar, ben farklı birşey ima etmedim. Minik bir hatırlatma da yapayım, dökülme erkeklere has birşey değil, kadınlarda da olan bir durum, hatta bazen kadınlarda "erkek tipi saç dökülmesi" denen durum da olabilmektedir. Önceki mesajlarda bahsettiğimiz her üç durum da hem kadın hem erkeklerde olabilen ve toplumda oldukça sık görülen şeylerdir. Haklısınız, o halde dediğiniz gibi buradaki mesajları okuyanları yanıltmış olmayalım , Kişisel görüşlerimizin tıbben hiçbir bağlayıcılığı yoktur. Burada yazılanlar herhangi bir cilt/saç sorunu olanlara tavsiye niteliğinde değildir. Bunun için öncelikle doktordan görüş alınmalıdır. Burada yazılanlar, genel itibarla, saç için hangisinin kullanılması daha yeğdir, şampuan mı sabun mu, bunun tartışılmasıdır. Ve benim kişisel görüşüm de tamamen doğal olarak üretilen sabunun daha iyi olduğu yönündedir. Ancak uzun süre şampuandan sonra birden sabuna geçilmesi durumunda saç ve saç derisi buna hemen alışamayabilir ve kuruma, kepek vb gibi şeyler olması ihtimal dahilindedir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|