View Single Post
Eski 14-03-2013, 17:52   #2
Charlaux
Ağaç Dostu

Charlaux's Avatar

Giriş Tarihi: 13-06-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Erdogan Mesajı Göster
selamlar,

malesef günümüzde herşey sentetik ve yapay oldu artık. önceki nesiller daha mı sağlıklıydı yoksa şu an teknolojinin gelişmesiyle bizler mi ? yapılan araştırmaya göre ilaçlar ve teknolojik gelişmeler sonucu insan ömrü uzamış deniyor fakat bana hiç te öyle gelmiyor. bu uzun mevzu..

basitçe sorumu sorayım, şampuanlara ne kadar güveniyorsunuz ? sizce saç için şampuan mı kullanmalıyız yoksa sabun mu ? sizler saçınızı neyle yıkıyorsunuz ?

Hacı Şakirin saf beyaz sabunu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

şampuandan iyidir diye 2-3 hafta kullandım fakat müthiş şekilde kuruttu ve kaşıntı yaptı. yine de şampuanlara güvenemiyorum sanki kimyasal atık kullanıyormuşum gibi geliyor :/
Merhabalar,
Sampuanin her zaman icin daha pratik oldugunu dusunmusumdur bu yuzden de genellikle sampuan kullaniyorum.Tabi bazi zamanlar cesitli urunleri de denemiyor degilim ne de olsa bazen markette bulunmuyor vs. ama sacimi en rahat tutan iki sampuan oldu,Tresan ve Schwarzkopf'un Gliss serisi ( ozellikle liquid silk). Tresan Isirganotlu sampuani uzun bir sure oncesine kadar siklikla kullanmistim fakat bir ara marketlerde bulamayinca annemin kullandigi Gliss serisinde careyi buldum.Sacim genelde cok hassas oldugu icin sampuanlarda da secici oluyorum,ikisinin de sentetikligini dogalligini bilemiyorum ancak sacim gayet memnun bu ikiliden.

Haci Sakir'in saf beyaz sabununa gelince google'da biraz arastirinca aslinda Haci Sakir'in pekte saf bir sabun olmadigini anlayabiliyorsunuz,tabi saflikla kalitede ayri kulvarlar bence orasi ayri konu.

Charlaux Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön