![]() |
|
![]() |
#11 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-09-2007
|
Alıntı:
Belediyemiz özel bir firmayla anlaşma yapmış evlerden kağıt, plastik, hatta elektronik eşya ev eşyası vs. de alacaklarmış ayrıştıracaklarmış diye okudum. Anneme gittiğim bir gün sokakta ilgili firmanın atık toplama arabasını görüp konuştum şoföründen adres bildireceğim bir telefon numarası istedim. Kendi cep telefonunu verdi. Depolama imkanım da olduğundan altı ay kadar abone olduğum gazete, dergi, plastik yani bulduğum herşeyi biriktirdim. Plastik şişe kapaklarını, gelen fatura ve ekstre dökümanlarını dahi normal çöpe atmadım. Mutluydum. Herkesede yaptığım şeyi anlatıp onları da teşvik etmeye çalışıyordum. Buraya kadar herşey çok güzel gidiyordu. Birgün artık depolama alanım yeterince doldu (yaklaşık 3 büyük televizyon kutusu büyüklüğünde )diye düşündüm ve aradım. "Tamam ama bugün olmaz" dediler ancak ertesi gün olabilirdi. Bende 5. ve son katta oturuyorum kimsenin geçişini engellemeyeceğinden daire kapısının dışına yığdım 1 günden birşey olmaz diye düşündüm ****** ancak yanılmışım. Tekrar tekrar aramalarımıza rağmen bugün yarın dendi en sonunda telefon açılmaz oldu zaten. (Anlayacağınız ilgili şoför bizim yüzümüzden numarasını değiştirdi galiba, iyiki rahatsız ediliyorum diye şikayet etmedi değil mi ![]() Şimdi sizce işini iyi yapmayı umursamayan **** en azından ellerindeki imkanları tam verimli kullanmayan bu insanlar nedeniyle ben bu işlerden vazgeçmeli miyim. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|