agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Daha İyi Bir Yaşam İçin
(https)




Beğeni Düzeni8Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-10-2010, 12:09   #1
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Galeri: 106
Sayın doğasever sanırım bizim yazdıklarımızda sizin ekranlarınızda ya türkçe okunmuyor ya biraz sinirlisiniz.
İlk mesajım (mesaj53) te "mücalenizden şüphemiz yok demişim". Doğa severliliğinizin yanından bile geçemeyiz, EM'e de söyleyecek bir sözümüz yok EM'in bu konudaki başarısı bilinmekte.

Bu bir iki aylık deneme süresi diyorsunuz onu da anladım amaç kokuyu gidermek onuda anladım,(demek türkçe gözüküyor) Burada da Sadece seneye değil, bundan sonra derenin artık bir daha kokmaması için biz elimizden geleni yapacağız. Tabii yetkililerin de gerekli önlemleri almaları ve bize bu olanağı tanımaları gerekiyor. Bu olanak tanınmadığı halde bu sözü nasıl verebiliyor ve ya söyleyebiliyorsunuz.

Projenin başarılı olamaz demem iki aylık deneme süresi ve kirliliğin devam etmesi, bu preje ya sürekli devam etmeli ya kirliliğe bir son vermesi.
İkincisi,
Bu bir projemidir? denememidir? deneme ise bu denemeleri sanırım daha önce yapılmış ve sonuçlar alınmış bilinmekte, bilinen şeyin denemesi mi olur.

Proje ise, projelerden kalıcı somut birşeyler alınır, (bir eser, bir yapıt, vs ) iki ay sonra aynı kirlilik aynı koku devam ederse o projenin ne anlamı var ben de onu anlayamıyorum, iki aylık bir kokudan kurtulduk eee sonra, yine aynı koku. Proje dediğiniz bu mu?

Sevgili ensar'ın endişelerine kapılmaya başladım.
Alıntı:
Sayın Doğasever,

Yol parası fiyatına yaptığınız projenin finansman boyutunu açıklar mısınız ? Bu rakkam nereden nereye gidişin ücreti.

Yoksa alınan çeklerin tarih vede miktarlarını size ORTAKLARINIZ BİLDİRMEDİ Mİ ?

Eğer bunlarda bildirilmedi ise sanırım yollarınız farklı ?
Alıntı:
Sn Lilium

Artık söyleye söyleye dilimde tüy bitti.
Söylede ensarında sormaktan dilinde tüy bitmesin.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-10-2010, 13:17   #2
Ağaç Dostu
 
Dogasever's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-04-2007
Şehir: Appleton-İngiltere
Mesajlar: 1,706
Sayin Lilium

Ben bundan sonra bu konuda yorum yazmıyorum. Her şeyi forum okuyucularının anlayışına bırakıyorum. Açıkça elmayı armut, armudu da nar yaptınız. Helal olsun. Bu kadar açık seçik ve net aktardığım halde bazı kişiler anlamamakta ısrar ediyorlar. Bu konuları hiç birinizle tartışmak zorunda değilim. Ben hayatımda böyle şey görmedim. Bir konu nasıl bu kadar yanlış anlaşılabilir inanamıyorum. Eğer yanlış anlama yoksa, kasıt ve baltalama var demektir. Artık yazmıyorum. Saygılar.

Dogasever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025