View Single Post
Eski 18-10-2010, 23:52   #88
Dogasever
Ağaç Dostu

Dogasever's Avatar

Giriş Tarihi: 05-04-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
Temiz bir ergene konusunda haklısınız ama dil aynı dil değil gibime geldi,

Bu porejenin bu şekilde bir başarı sağlayacağını düşünmüyordum yine de düşünmüyorum.
http://www.agaclar.net/forum/showpos...8&postcount=53
Sn Lilium

Artık söyleye söyleye dilimde tüy bitti. Bu projenin amacı kokuyu gidermekti. Uygulama başladıktan yaklaşık bir hafta sonra koku iyice azalmış ve Eylül'ün ortalarında tamamen yok olmuştur. Bu durum tüm yöneticiler ve tüm Muratlı halkı tarafından da teyit edilmiştir. Basın, akademisyenler gelerek kokunun olmadığını teyit etmişler derenin kokan kısmına da gidip koklamışlardır. Oranın koktuğunu da teyit etmişlerdir. İki aylık bu proje amacına ulaşmış ve başarılı olmuştur. Zaten proje bir deneme projesidir ve resmi olarak bu ay sonunda, gayri resmi olarak da Kasım ayı sonunda bitecektir. Artık neyin başarılı olmayacağını zannettiğinizi anlamakta güçlük çekiyorum. Yoksa YAZDIKLARIM ARKADAŞLARIN EKRANLARINDA TÜRKÇE DİLİNDE OKUNMUYOR MU?

Bu deneme projesinin artık başka bir beklentisi yoktur. Lütfen sırayla bana bu proje hakkında hayal ürünü yorumlar yapmayınız. Yaparsanız da aklı başında yorumlar yapınız.
Bana bir tek şeyin yanıtını veriniz lütfen, atıksu deşarjı kesilmeden dereye Bukaşi Topu atmanın yararı olmayacağını lütfen bana ispatlayınız. Kokunun kesilmesinin ne anlama geldiğini biliyor musunuz?

Bukaşi toplarının çamura saplanacağını ve akan suyla birlikte akmayacağını ve sürekli EM üreterek sürekli arıtma yapacağını iddia eden forum kişisi.
Aynı zamanda aynı şeyleri anlatmaktan artık bezmiş forum kişisi

Dogasever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön