View Single Post
Eski 18-10-2010, 22:51   #86
Dogasever
Ağaç Dostu

Dogasever's Avatar

Giriş Tarihi: 05-04-2007
Sn Bayındırmevki (ve aynı konuyu belki de önümüzdeki günlerde yine gündeme getirecek olası arkadaşlar)

Bu koku için yapılmış bir deneme çalışmasıdır. Ve (31 Ağustosta başlamıştır). Kullanılan ürünün büyük bir kısmı bizim tarafımızdan karşılanarak Kasım ayının sonuna kadar devam edecektir. Ondan sonra kesilecektir. Eylül'ün ortalarında kötü koku yok edilmiştir.

Gerek çamurun yok edilmesi ve gerek su kalitesinin iyileştirilmesi açısından atıksuyun kaynağının kesilmesinin en ideal yol olacağının bizler de bilincindeyiz. Zaten bizler de bunun için uğraşıyoruz. Ama bu arada elimizi kolumuzu bağlayıp oturalım mı? Çevredeki insanların örneğin bu kötü kokuları çekmesine göz mü yumalım. İçinizden kaç kişi bu kokuların içinde yaşıyor bilmiyorum ancak ben senede en fazla 10 gün annemleri ziyaret ettiğimde kokudan uyuyamıyorum. Annem ve babam, komşularımız ve tanıdığım tanımadığım tüm Alpullu halkı bütün yaz bu kokuları çekmek zorunda kalıyorlar. Bunlara siz bekleyin beş on yıl daha atıksuların dereye atılmasını bir önleyelim ondan sonra kokuyu keseceğiz mi diyelim? Sevgiler.

Düzenleyen Dogasever : 18-10-2010 saat 23:36 Neden: duzeltme
Dogasever Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön