![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2007
|
Hem tatil yapın hem yardım edin.
Bugünlerde yeni bir projeye başlamak istiyorum ancak, daha verimli olması anlamında öncelikle sizlerin de görüş ve önerilerinize açmak istedim. Projem özetle şöyle; Yaşadığım yer Antalyada orman içinde 1600 m2 lik alanda limon ve diğer ağaçlardan oluşan bir bahçe. Kendi evim ve misafirhanem mevcut. Etrafım çiftçilikle uğraşan ailelerle çevrili ve maalesef içlerinde Muratpaşa belediyesinin aş evinden yemek alarak geçimini sürdürmek zorunda kalan aileler de var. Benim bütçem gereği sınırlı imkanlarla yardım edebiliyor bir çocuğumuzun da okul masraflarını karşılıyabiliyorum. Geçen gece otururken aklıma bu proje geldi. Yaşadığım yerde tatil amaçlı misafir kabul ederek, yetiştirdiğim çiçekleri bu sitede pazarlıyarak, arazimde hobi bahçeleri oluşturarak, çadır kurdurarak, elde edeceğim para ile daha çok aileye daha çok çocuğumuza ulaşabilme imkanı bulabilirim diye düşündüm. Yaşadığım yer: Lara plajlarına 3 km Havalimanına 15 dk Alışveriş merkezlerine 2 km Şehir merkezine 15 km ![]() ![]() ![]() ![]() Vereceğim hizmet ise özetle şöyle: Şimdilik dört yatak kapasitesi,Çocuk için ilave yatak konabilir. Banyo WC (24 saat sıcak su) Mutfak, Çamaşır makinesi, Ekip biçebilecekleri alan, Kablosuz internet ve internet Sadece kuş sesleri içinde huzur dolu yemyeşil bir ortam, Kahvaltı, Klima, Uydu yayınları -Türksat-Hotbird-Thor-Dört adet Discovery ve üç N.Goegraphic kanalları Arzuya göre her tür yemek ve mangal, Köy yumurtası ve taze inek sütü, Taze sebze ve meyve imkanı,.....vs... Daha pek çok imkan ama özetle böyle. Şimdi nasıl bir uygulama yaparsam daha doğru olur ücreti nasıl belirlemeliyim vs..diye sizlere sormak istiyor yorumlarınızı bekliyorum. Hepiniz davetlisiniz ![]() Düzenleyen karavan : 28-05-2010 saat 12:17 Neden: Fotoğraflar küçültülüp foruma yüklendi |
![]() |
![]() ![]() |
|
|