View Single Post
Eski 31-05-2010, 15:25   #12
karavan
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 10-07-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tabiat Mesajı Göster
Sn Karavan, amacınız için sizi kutlarım. Hayran olmamak elde değil. Ama amaca ulaşmak için izlenen yol ve yöntemler iyi hesaplanmalı ki başınız ağrımasın. Konaklama, yeme -içme hizmeti verebilmeniz için sanırım turistik tesisler katagorisinde bir belgeye ihtiyacınız olacak. En azından bu işi yapmak için bir işyeri ruhsatınız olmalı. Bunun içinde işyeri kaydınız olmalı. Bu da size şirket kurulumu, vergi, denetimler için gerekli olan masraflar gibi giderler çıkaracaktır. Bu konuda bir alt yapının varlığından söz etmemişsiniz. Ama turizmci olarak hizmet sektörünün risklerini hatırlatmak istedim.

Eğer bu şekilde bir yol izleyemem derseniz alanınızla ilgili farklı bir düşüncem var. Onu tartışabiliriz.
Sayın tabiat,

Öncelikle yakın ilginize teşekkür ediyorum.Ben açıkçası bu konuları bilmiyordum çünkü ticaret amaçlı düşünmediğim için.Misafir ağırlasam da bu tür sorumlulukları yerine getirmem gerekiyorsa zaten bu işin altından kalkmam mümkün olmaz ayrıca şu anki imkanlarımı da arar hale gelirim.Ben kendi misafirhanemde misafir ağırlama amaçlı düşündüğüm için böyle riskler aklıma gelmedi açıkçası.
Bu yüzden diğer düşüncenizi öğrenmek isterim.
Saygılar.

karavan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön