![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-12-2011
|
Alıntı:
Leonardit Türkiye |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-06-2008
|
Sayın Lilium ve budama konusunda deneyimli arkadaşlardan aşağıda budanmış haldeki resimlerini verdiğim 4. yılını yaşayan Chandlerlarımın budama hataları konusunda yardımlarını rica ediyorum. Saygı ve sevgilerimle. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ağaçın formunu bu dallar üzerine oluşturursan çok güzel bir taç yapısı oluşturacak, ileriki yıllar içinde ana yan dallarını tercih etmiş budamalarda da zorlanmamış olursun, Ana yan dalların güçlendikten sonra diğer işaretlediğim dalları her yıl bir tanesini alarak güzel bir taç yapısı oluşturabilirsin. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-12-2011
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın dere1974, elinize sağlık bir kaç küçük gözden kaçmalar olmuş ama güzel olmuş, o kadarcık gözden kaçma olur. Şu ağaçta dalları biraz uzun bırakmışsın bu uzunlukta ki dalların tüm gözlerini uyandırıp bakamaz ve dal boş kalır, fazla bir zararı olmaz fakat ağaç taç yapısını hızlı büyütmüş olursun. Dip gövdedekiler gözden kaçmışlar. ![]() ![]() Bu ağacımızda da çatal dal gördüm, bu mesafelerde bu şekilde eşit güçte dal bırakmazsan iyi olur, dallanmayı daha ilerilerde yapabilirsin, önce ilk dal gözleri uyandırıp meyva gözü oluştursun daha sonra dallar oluşacaktır zaten. ![]() Ağaçların güzel bakımları da gayet iyi Kolaylıklar diliyorum hasadın bol olsun. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-06-2008
|
Sayın Lilium Teşekkür ederim. Elinize gözünüze sağlık. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2010
|
Alıntı:
En kötüsünü düşünerek %40 organik madde içeriği olsa nakliye dahil bana maliyeti 120 lira civarı. Mersinden nakliyeye 120 lira isterler ben de işin içinden çıkamadım açıkçası. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|