agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Ceviz
(https)

Beğeni Düzeni5569Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-03-2012, 11:03   #11
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 06-04-2008
Herkese merhaba
Uzun zamandir agaclar neti takip edemiyordum.Bende 2006 yilinda Antalyanin korkuteli ilcesine bagli akyar köyünde 10 dönümlük arazimde ceviz dikimi gerceklestirdim.böylesine faydali bir forum acildigi icin ve tüm ilgili arkadaslarin ictenlikle bilgilerini paylastaiklarindan doilayi herkese cok tesekkurler ederim.

2006 yilinda dikim öncesinde arastirmalarimda tam ve net oarak hengi fidan cesidinin arazim uzerinde uyum saglayacagina karsilik bir yanit bulamayinca sebin -bilecik kaman-yavuz chandler olmak uzere karisik bir dikim gerceklestirdim su an fidanlarim 6 yasinda bulubdugu bölgenin rakimi 1050 civarinda chandler fidanlari tüpsüz ve kücük olmasindan dolayi 15 kadari kurudu yerine bilecik sebin diktim.sanirim su an 6 adet chandler var.

baslarinda yüzlerce ceviz olmasina ragmen cogu dökülmekte en iyi sonucu su an sebin ve bilecikten almaktayim.Yurt disinda oldugumdan dolayi sekil budamasini geciktirttim gecen yil yapabildim yanliz sekil budamasinin haftasinda öylesine yeni yamuk yumuk dallar olusmaya basladiki ne yapacagimi sasirdim.budamayi denizliden anlayan birisine yaptirttim budama esnasinda video kayitlarim mevcuttur isterseniz sizlerle paylasabilirim.

centil07 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025